Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Viral: Άνδρας πήγε να εμβολιαστεί με… ψεύτικο χέρι σιλικόνης
ΚΟΣΜΟΣ

Viral: Άνδρας πήγε να εμβολιαστεί με… ψεύτικο χέρι σιλικόνης

Viral: Στόχος του πενηντάχρονου ήταν να εξασφαλίσει ένα πιστοποιητικό εμβολιασμού χωρίς να λάβει στην πραγματικότητα το σκεύασμα.

Το γύρο της Ιταλίας κάνει η είδηση ότι 50χρονος άνδρας στην πόλη Μπιέλα πήγε να κάνει το εμβόλιο κατά του νέου κορονοϊού έχοντας φορέσει… ψεύτικο χέρι σιλικόνης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες είχε κολλήσει το ψεύτικο αντιβράχιο στο ώμο κι έκρυβε το πραγματικό του χέρι πίσω από την πλάτη. Όμως η νοσοκόμα που ετοιμαζόταν να κάνει την ένεση, όντας εκπαιδευμένη, κατάλαβε ότι επρόκειτο για άκρο σιλικόνης από το χρώμα του και αγγίζοντάς το.

Στόχος του πενηντάχρονου ήταν να εξασφαλίσει ένα πιστοποιητικό εμβολιασμού χωρίς να λάβει στην πραγματικότητα το σκεύασμα κατά της Covid-19. Προσπάθησε να πείσει μάλιστα την νοσηλεύτρια να κάνει «τα στραβά μάτια», χωρίς να έχει αποτέλεσμα, καθώς η ίδια αρνήθηκε και ανέφερε το περιστατικό. «Αν δεν ήταν τραγικό, θα ήταν κωμικό. Αλλά στην κατάσταση που ζούμε, με απώλειες ζωών, με τόσες οικονομικές δυσκολίες, πρόκειται πραγματικά για απαράδεκτη πράξη», δήλωσε ο Αλμπέρτο Τσίριο, πρόεδρος της περιφέρειας Πεδεμόντιο, στην οποία υπάγεται διοικητικά η Μπιέλα. Ο πενηντάρης θα κληθεί να λογοδοτήσει ενώπιον της ιταλικής δικαιοσύνης.

 

Δείτε ακόμη

Έρχεται ολική έκλειψη ηλίου – Ένα δώρο από το Σύμπαν ορατό μόνο για λίγους
“Να κοιτάτε το μέλλον κι από την οπτική των άλλων” – Με αναμμένους πυρσούς, στρατιώτες και… Νίνα Χάγκεν αποχαιρέτησε η Γερμανία τη Μέρκελ
«Πεθαίνουμε της πείνας» – Σε απόγνωση οι Τούρκοι πολίτες, ραγδαία αύξηση των τιμών σε προϊόντα πρώτης ανάγκης

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις