Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Στέφαν Γέλοβατς – υγεία: Στη Σερβία μεταφέρεται ο παίκτης της ΑΕΚ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στέφαν Γέλοβατς – υγεία: Στη Σερβία μεταφέρεται ο παίκτης της ΑΕΚ

Στέφαν Γέλοβατς - υγεία: Παραμένει νοσηλευόμενος στην εντατική από τις 14 Νοεμβρίου, όταν υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο κατά την προπόνηση της ομάδας του.

Στην πατρίδα του, τη Σερβία, αναμένεται να διακομιστεί σήμερα ο μπασκετμπολίστας της AEK, Στέφαν Γέλοβατς, μετά από παράκληση των δικών του ανθρώπων. Ο μπασκετμπολίστας της ΑΕΚ παραμένει νοσηλευόμενος στην εντατική από τις 14 Νοεμβρίου, όταν υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο κατά την προπόνηση της ομάδας του. Η κατάσταση του Σέρβου παίκτη χαρακτηρίζεται εξαιρετικά κρίσιμη. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η #ΑΕΚBC με αίσθημα ευθύνης ενημερώνει, ότι ο αθλητής μας Stevan Jelovac, κατόπιν επιθυμίας των οικείων του, διακομίζεται σήμερα στην πατρίδα του».

Ο Στέφαν Γέλοβατς είχε αισθανθεί έντονη αδιαθεσία, κατά τη διάρκεια της κυριακάτικης προπόνηση της ΑΕΚ στο κλειστό των Άνω Λιοσίων. Ο Σέρβος σέντερ είχε μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο. Υπενθυμίζεται ότι ο παίκτης των κιτρινόμαυρων Γέλοβατς είχε τραυματιστεί στον αστράγαλο στις 30 Οκτωβρίου, στο ματς με τον Ιωνικό, και ενώ έκανε αποκατάσταση στο γυμναστήριο αισθάνθηκε την έντονη αδιαθεσία. Η ΑΕΚ είχε ανακοινώσει την μεταγραφή του Σέρβου μπασκετμπολίστα πριν μερικούς μήνες, αναφέροντας ότι ο παίκτης είχε υπογράψει συμβόλαιο για την σεζόν 2021-2022.

Δείτε ακόμη

6260 νέα κρούσματα σήμερα 2/12 στην Ελλάδα
Οδύνη στην κηδεία, συγκινεί ο αδελφός της Πάττυς -«Θα πω στο παιδί σου ότι θυσιάστηκες για κείνο…»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις