Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Πράκτορας Τζο Μπάιντεν: Ο κούκλος που “έριξε” το Tik Tok
ΚΟΣΜΟΣ

Πράκτορας Τζο Μπάιντεν: Ο κούκλος που “έριξε” το Tik Tok

Πράκτορας Τζο Μπάιντεν: Οι Μπάιντεν εθεάθησαν στη Μασαχουσέτη, όπου γιόρτασαν την Ημέρα των Ευχαριστιών, πριν επιστρέψουν στον Λευκό Οίκο την Κυριακή

Ένας πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών, που βρίσκεται στην προστασία του Τζο Μπάιντεν, έχει γίνει viral στο TikTok. Είναι ένας ωραίος νεαρός. Τον… καυτό νέο πράκτορα, όπως γράφει η εφημερίδα «New York Post», που προκαλεί χαμό στα social media, τον συγκρίνουν με τον Τομ Κρουζ στο Τοπ Γκαν, λόγω στιλ. «Ξεχάστε τον ΠΡΟΕΔΡΟ. Ο ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ φαίνεται μια χαρά», έγραψε ο Matthew Notarangelo, γνωστός ως @life_with_matt στο TikTok, σε ένα κλιπ που δημοσιεύθηκε το Σαββατοκύριακο και έχει πλέον περισσότερες από 2,7 εκατομμύρια προβολές. «Οι ”Κακοί του Μπάιντεν”» είναι ο τρόπος που θα αναφέρομαι πλέον στους μυστικούς του πράκτορες, από τώρα και στο εξής», σχολίασε κάποιος στο κλιπ.

Οι Μπάιντεν εθεάθησαν στη Μασαχουσέτη, όπου γιόρτασαν την Ημέρα των Ευχαριστιών, πριν επιστρέψουν στον Λευκό Οίκο την Κυριακή

Ενώ πολλοί κάτοικοι της περιοχής βγήκαν έξω για να δουν τον πρόεδρο, φαίνεται ότι το βλέμμα τους τράβηξε τελικά ο γοητευτικός πράκτορας, ντυμένος κάζουαλ, με μαύρη καμπαρντίνα και κλασικά μαύρα Wayfarers, ενώ ένα σήμα των Μυστικών Υπηρεσιών, κολλημένο στη ζώνη του, αναβόσβηνε κάτω από το πανωφόρι του. Κάποιοι από τους σχολιαστές κατάφεραν να εντοπίσουν τον άγνωστο πράκτορα σε άλλες τοποθεσίες στην περιοχή. Κάποιος τον εντόπισε να χαιρετά μέσα στην εκκλησία, ενώ κρατούσε και έναν ανιχνευτή μετάλλων.

«Μου θυμίζει τον Τομ Κρουζ στο Top Gun» έγραψε άλλος, ενώ κάποιος αστειεύτηκε ότι ο διάσημος πλέον αξιωματικός «δεν είναι πια τόσο μυστικός».

Τώρα, οι σχολιαστές προσπαθούν να ανακαλύψουν την ταυτότητα του μυστικού πράκτορα, προτείνοντας μάλιστα να συλληφθούν από τον αξιωματικό, επίτηδες: «Πώς μπορεί κανείς να συλληφθεί από τις Μυστικές Υπηρεσίες; Ψάχνω για φίλο».

 

@life_with_matt Marry Me.✌️😂 #presidentbiden #joebiden #nantucket #massachusetts #gay #gaysoftikok ♬ 오리지널 사운드 – e4rl___

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις