Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

26

Ιανουαρίου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Σακελλαροπούλου Θεσσαλονίκη: Τι της ζήτησε πολίτης για τους ανεμβολίαστους
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σακελλαροπούλου Θεσσαλονίκη: Τι της ζήτησε πολίτης για τους ανεμβολίαστους

Σακελλαροπούλου Θεσσαλονίκη: Κατά την επίσκεψή της στην κινητή μονάδα εμβολιασμού της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας-Θράκης

Μήνυμα προς τους πολίτες να εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού έστειλε από τη Θεσσαλονίκη η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Κατά την επίσκεψή της στην κινητή μονάδα εμβολιασμού της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας-Θράκης, στην Πλατεία Αριστοτέλους, η ΠτΔ είχε συζήτηση με κάποιους πολίτες, με την πανδημία να βρίσκεται στο επίκεντρο. Να επιβληθεί «γενικό απαγορευτικό» σε όσους δεν έχουν εμβολιαστεί, ζήτησε πολίτης από την κυρία Σακελλαροπούλου, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της.

«Γενικό απαγορευτικό. Μόνο έτσι καταλαβαίνουμε», της είπε συγκεκριμένα ο πολίτης που την πλησίασε για να της μιλήσει, ενώ εκείνη, από την πλευρά της, απάντησε πως το κράτος κάνει ό,τι χρειάζεται για να προχωρήσει το πρόγραμμα των εμβολιασμών. Μάλιστα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα GRTimes, από κοινού με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα, είπαν χαρακτηριστικά προς τον πολίτη ότι θα πρέπει ο καθένας να αναλάβει να πείσει από έναν συμπολίτη του για την ανάγκη εμβολιασμού.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις