Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ευρωλίγκα – Παναθηναϊκός Ζενίτ: Απόψε το ματς στο ΟΑΚΑ – Ζεστοί οι “Πράσινοι” μετά τη νίκη της Κυριακής
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ευρωλίγκα – Παναθηναϊκός Ζενίτ: Απόψε το ματς στο ΟΑΚΑ – Ζεστοί οι “Πράσινοι” μετά τη νίκη της Κυριακής

Ευρωλίγκα - Παναθηναϊκός Ζενίτ: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Ζενίτ απόψε στο ΟΑΚΑ (Πέμπτη 25 Νοεμβρίου, 21:30) για τη 12η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Ζενίτ απόψε στο ΟΑΚΑ (Πέμπτη 25 Νοεμβρίου, 21:30) για τη 12η αγωνιστική της Euroleague και ψάχνει την επιστροφή στις επιτυχίες. Τρία 24ωρα μετά τη μεγάλη νίκη στο ΣΕΦ επί του «αιωνίου» αντιπάλου του, ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί την Πέμπτη (25/11, 21:30) στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων την φορμαρισμένη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, η οποία προέρχεται από 5 συνεχόμενες νίκες.

Οι «πράσινοι», οι οποίοι δεν έχουν προβλήματα απουσιών, από την πλευρά τους προέρχονται από 5 σερί ήττες και θέλουν πάση θυσία τη νίκη για να βελτιώσουν το ρεκόρ τους (2-9), απέναντι στο ρωσικό συγκρότημα που έχει 7-3 και έχει ως αμφίβολο τον Ναπίερ για το αποψινό ματς.

Οι διαιτητές και οι νίκες

Διαιτητές του αγώνα οι Μπόρις Ρίζικ (Ουκρανία), Μεντί Ντιφαλά (Γαλλία) και Ούρος Νίκολιτς (Σερβία). Όσον αφορά την παράδοση του ζευγαριού η ομάδα του Πασκουάλ μετρά 3 νίκες έναντι μίας των «πρασίνων» στις ελάχιστες φορές που έχουν τεθεί αντιμέτωπες οι δύο ομάδες.

Δείτε ακόμη

Μήνυμα της ΑΕΚ για την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας Κατά των Γυναικών

Κλάτενμπεργκ: «Δεν υπάρχει πέναλτι του Μασούρα στον Βράνιες»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις