Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / «Φαβορί για την Πόρτο ο Σεμέδο»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Φαβορί για την Πόρτο ο Σεμέδο»

Ρούμπεν Σεμέδο: Πορτογαλική ιστοσελίδα αναφέρει πως ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός είναι υποψήφιος για τη θέση του τραυματία Ιβάν Μαρκάνο στην Πόρτο.

Ένα ακόμη ρεπορτάζ δημοσιεύθηκε την Τρίτη στην Πορτογαλία για τον Ρούμπεν Σεμέδο. Ο στόπερ του Ολυμπιακού που πρόσφατα επέστρεψε στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα, φέρεται να είναι φαβορί για την αντικατάσταση ενός άλλου πρώην «ερυθρόλευκου» αμυντικού! Συγκεκριμένα, πορτογαλική ιστοσελίδα αναφέρει σε ρεπορτάζ της πως ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός είναι ο Νο1 υποψήφιος για τη θέση του τραυματία Ιβάν Μαρκάνο στην Πόρτο.

«Ο Μαρκάνο θα υποβληθεί σε επέμβαση στο δεξί του πόδι και το γεγονός αυτό δίνει ώθηση για τη μετακίνηση του Ρούμπεν Σεμέδο στην Πόρτο. Η Πόρτο ανακοίνωσε πως ο στόπερ θα υποβληθεί σε επέμβαση στο δεξί του πόδι και με τον Πέπε να είναι υπό αμφισβήτηση και τον Μπεμπά στην έξοδο, ο Ρούμπεν Σεμέδο εμφανίζεται ως το φαβορί για την ενίσχυση της άμυνάς της τον Ιανουάριο», αναφέρει μεταξύ άλλων η ιστοσελίδα Observador την Τρίτη.

Δείτε ακόμη
Τροχαίο στη Βουλγαρία -Ζευγάρια, οικογένεια με δίδυμα, 10 συγγενείς, ανάμεσα στους 46 νεκρούς, σοκάρουν οι ιστορίες

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις