Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρώην σύντροφος Μαραντόνα: ”Mε βίασε όταν ήμουν 16, μου έκλεισε το στόμα και με απειλούσε”
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρώην σύντροφος Μαραντόνα: ”Mε βίασε όταν ήμουν 16, μου έκλεισε το στόμα και με απειλούσε”

Πρώην σύντροφος Μαραντόνα: ''Υπήρξαν πολλές φορές που ο Μαραντόνα ήταν κακοποιητικός", δήλωσε η Κουβανή πρώην σύντροφός του, 'Μέιβις Αλβάρες.

Σε μία αποκάλυψη – σοκ προχώρησε η πρώην σύντροφος του Ντιέγκο Μαραντόνα, Μέιβις Αλβάρες. Συγκεκριμένα, η Κουβανή ανέφερε πως ο Μαραντόνα την βίασε όταν ήταν 16 ετών. Συγκεκριμένα το περιστατικό συνέβη το 2001, που είχε σχέση με τον Αργεντίνο.

”Ο Μαραντόνα μου έκλεισε το στόμα για να μη φωνάξω, να μην πω τίποτα και με βίασε. Η μαμά μου είχε έρθει να με δει εκείνη την ημέρα στο σπίτι που ήμασταν με τον Ντιέγο στην Αβάνα και αυτός δεν την άφηνε να μπει στο δωμάτιο. Η μητέρα μου χτύπησε την πόρτα και δεν της άνοιγε. Με βίασε” είπε η ίδια και πρόσθεσε πως υπήρξαν πολλές φορές που ήταν κακοποιητικός.

Απίστευτος Καμπουράκης: Γελοία προσωπικότητα ο Μαραντόνα
”Δε με άφηνε να βγαίνω έξω, ήταν πολλές φορές βίαιος”

”Φοβήθηκα για τη ζωή μου. Σκέφτηκα να αυτοκτονήσω πολλές φορές. Υπήρξαν πολλά περιστατικά στα οποία γινόταν βίαιος. Με απειλούσε ότι θα μπορούσε να με σκοτώσει. Μου έβαζε ανθρώπους για να με ελέγχουν, δεν με άφηνε να βγαίνω έξω” ανέφερε η Άλβαρες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις