Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ανδρέας Σάμαρης – συμβόλαιο: Πετάει για Ολλανδία ο Έλληνας ποδοσφαιριστής
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ανδρέας Σάμαρης – συμβόλαιο: Πετάει για Ολλανδία ο Έλληνας ποδοσφαιριστής

Ανδρέας Σάμαρης - συμβόλαιο: Συμφώνησε με τη Φορτούντα Σιτάρντ της Ολλανδίας ο διεθνής άσος.

Έτοιμος για τη νέα… σελίδα στην καριέρα του είναι ο Ανδρέας Σάμαρης, μιας και ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα. Συγκεκριμένα, ο διεθνής άσος συμφώνησε σε όλα με τη Φορτούνα Σιτάρντ και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ολλανδία. Το deal μεταξύ των δύο πλευρών είναι μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.

Αναφορικά με τις πρώτες δηλώσεις του 32χρονου άσου μετά τη συμφωνία: «Πραγματικά ανυπομονώ για αυτή τη νέα περιπέτεια. Είμαι στην Ολλανδία εδώ και λίγες μέρες και μου αρέσει πολύ. Μετά από μια υπέροχη περίοδο στην Πορτογαλία, ανυπομονώ πραγματικά για αυτή τη νέα περιπέτεια και θα κάνω ό,τι μπορώ για να είμαι σημαντικός για την ομάδα».

Η αποχώρηση από Μπενφίκα και τα σενάρια για την ΑΕΚ

Κοντά στην επιστροφή του στην αγωνιστική δράση είναι ο Ανδρέας Σάμαρης, έπειτα από την αποχώρησή του από την Μπενφίκα. Ο Έλληνας μέσος δεν ήταν στα σχέδια του Ζόρζε Ζέσους στους «Αετούς», με αποτέλεσμα να μείνει ελεύθερος.

Μάλιστα, το όνομά του είχε εμπλακεί σε πολλά σενάρια και εμφανίστηκε κοντά στην επιστροφή του στην Ελλάδα, για λογαριασμό της ΑΕΚ, αλλά δεν προχώρησε. Πλέον, ο Ανδρέας Σάμαρης βρήκε την επόμενη ομάδα του και θα βάλει τα «κίτρινα».

https://twitter.com/FortunaSittard/status/1461621073401765892?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1461621073401765892%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.onsports.gr%2Fpodosfairo%2Fstory%2F753604%2Fsta-kitrina-o-samaris-vomva-me-ti-nea-toy-omada-anakoinothike-photos-video

Δείτε ακόμη:

Μπάγερν-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ 81-78: Το έχασε μέσα από τα χέρια του…

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Δεν ήθελα να τελειώσει έτσι αυτή η σεζόν»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις