Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Ντέιβιντ Μπόουι – Ιμάν: Δεν τους χώρισε ούτε ο θάνατος τελικά
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ντέιβιντ Μπόουι – Ιμάν: Δεν τους χώρισε ούτε ο θάνατος τελικά

Ντέιβιντ Μπόουι - Ιμάν: Πέντε χρόνια μετά το θάνατο του τραγουδιστή, το μοντέλο δηλώνει ότι είναι ακόμα ο σύζυγός της.

Η Iman, πέντε χρόνια μετά τον θάνατο του Bowie, δηλώνει πως είναι ακόμη ο σύζυγός της. Γνωρίστηκαν σε ένα dinner party το 1990 και ήταν αρκετό ένα blind date για να ερωτευτούν η Iman με τον David Bowie. Ο τραγουδιστής το είχε ομολογήσει και μόνος του ότι ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά.

Συγκεκριμένα, είχε δηλώσει στο περιοδικό Hello το 2000: «Η έλξη μου σε εκείνη ήταν άμεση και τα περιλάμβανε όλα. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ από τον ενθουσιασμό του πρώτου μας ραντεβού. Το ότι θα ήταν η σύζυγός μου, στο κεφάλι μου ήταν τετελεσμένο. Δεν έχω κυνηγήσει τίποτα άλλο στη ζωή μου με τόσο πάθος».

Το θέμα θεωρείτο λήξαν για τον τραγουδιστή

Για τον Bowie, το θέμα είχε τελειώσει. Η Iman χρειάστηκε περί τις δύο εβδομάδες, 14 μέρες αδιάκοπης προσπάθειας του τραγουδιστή. Έμπρακτα, όχι με λόγια. «Επέστρεφα από το Παρίσι και έφτασα στο Los Angeles στο αεροδρόμιο και οι πόρτες ανοίγουν στο αεροπλάνο και βγαίνω έξω και βλέπω όλους αυτούς τους ανθρώπους να τραβούν φωτογραφίες κάποιου. Καθόταν (ο Bowie) εκεί, με τα λουλούδια στο χέρι, καμία ασφάλεια. Τότε ήταν που ήξερα ότι έπρεπε να τον κρατήσω. Δεν τον ενδιέφερε αν έβλεπε κανείς», είπε η Iman στο The Cut το 2011.

Ο γάμος και ο καρπός του έρωτά τους

Δύο χρόνια μετά, στις 24 Απριλίου του 1992, το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μία ιδιωτική τελετή στην Ελβετία και ο γάμος τους επισημοποιήθηκε στις 6 Ιουνίου του ίδιου έτους στη Φλωρεντία. Κανείς από τους δύο δεν ήθελε η αγάπη και ο έρωτάς τους να βρεθούν υπό τα αδιάκριτα βλέμματα του κόσμου, γι’ αυτό και πάντα προσπαθούσαν να κρατήσουν και την παραμικρή λεπτομέρεια κρυφή. Ακόμα και οι δημόσιες κοινές τους φωτογραφίες ήταν σπάνιες.

Στις 15 Αυγούστου του 2000, ήρθε στον κόσμο η κόρη τους, Alexandria Zahra Jones, μία στιγμή που η Iman χαρακτήρισε ως μία από τις πιο ευτυχισμένες της ζωής της. Η δε ζωή τους στο σπίτι ήταν εντελώς καθημερινή, όπως και οποιουδήποτε μέσου ανθρώπου. Η Iman δήλωσε χαρακτηριστικά τότε για τον σύζυγό της: «Ο David είναι περισσότερο άνθρωπος του σπιτιού σε σχέση με μένα. Τουλάχιστον, εγώ πηγαίνω σε πάρτι μια στο τόσο. Επίσης, πιστεύω ότι δεν υπάρχει κάτι που δεν έχει δει. Έχει πάει σε όλα τα πάρτι που υπάρχουν».

Μα ούτε ο θάνατος του τραγουδιστή δεν τους χώρισε…

Όταν ο David Bowie πέθανε στις 10 Ιανουαρίου του 2016 στην ηλικία των 69 ετών από καρκίνο, η Iman ορκίστηκε ότι δε θα ξαναπαντρευόταν ποτέ. Σήμερα, πέντε χρόνια μετά, ακόμα αυτό υποστηρίζει. Σε συνέντευξή της στο Αμερικανικό People είπε, μάλιστα, ότι «δεν ήταν ο σύζυγός της, είναι ο σύζυγός της». Μία αγάπη που ούτε ο θάνατος μπόρεσε να τελειώσει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις