Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Λαμπάκια χριστουγεννιάτικου δέντρου: Ένας εύκολος τρόπος να τα ξεμπλέξεις
PLUS

Λαμπάκια χριστουγεννιάτικου δέντρου: Ένας εύκολος τρόπος να τα ξεμπλέξεις

Λαμπάκια χριστουγεννιάτικου δέντρου: Φέτος δε θα εκνευριστείς με τη διαδικασία του ξεμπλέγματος.

Βάλε ένα τέλος στο μπέρδεμα που δημιουργείς κάθε φορά. Ο στολισμός του χριστουγεννιάτικου δέντρου είναι μια από τις αγαπημένες στιγμές του χρόνου. Βάζουμε χριστουγεννιάτικα τραγούδια, γεμίζουμε τα τραπεζάκια του σαλονιού με παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα γλυκά και έτσι, σε αυτό το χαρούμενο mood, ξεκινάμε τη διαδικασία του στολίσματος σιγά-σιγά

Έρχεται όμως εκείνη η στιγμή που πρέπει να ξεμπλέξεις τα λαμπάκια. Γιατί, όπως και να τα είχες φτιάξει πριν μερικούς μήνες για να μη σε ταλαιπωρήσουν φέτος, πάλι μπλεγμένα τα βρίσκεις, είναι νόμος. Δεν έχεις όμως και άλλη επιλογή, ξεκινάς το ξέμπλεμα. Μετά, όμως πρέπει να κάνεις και το στήσιμο του δέντρου και έπειτα των λαμπακίων πάνω σε αυτό και να σου αρέσει κιόλας το αποτέλεσμα.

Ορίστε η λύση!

Κάπως έτσι σου χαλάει το γιορτινό mood και ξεκινάς να εκνευρίζεσαι. Όχι όμως φέτος! Αυτή τη χρονιά δε θα σου χαλάσει τίποτα τη διάθεση, γιατί ένα βίντεο με πολύ χρήσιμες οδηγίες θα φροντίσει για αυτό. Σου δείχνει βήμα-βήμα πώς να τοποθετείς σωστά τα λαμπάκια στο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Όπως θα δεις και στο βίντεο, τα βήματα έχουν ως εξής: Πρώτον, λάβε υπόψη σου το μέγεθος του χριστουγεννιάτικου δέντρου για να ξέρεις πόσα λαμπάκια θα χρησιμοποιήσεις. Αν είναι πολύ ψηλό, μπορεί να χρειαστείς και δεύτερο κουτί με λαμπάκια.

Δεύτερον, ξεκίνα από την κορυφή και «τύλιξε» τα λαμπάκια γύρω από το δέντρο μέχρι να φτάσεις στη βάση του. Έπειτα, τύλιξε τα λαμπάκια με κινήσεις «πάνω-κάτω». Στη συνέχεια, είναι προσωπική σου επιλογή αν θα αφήνεις τα λαμπάκια στα κλαδιά του δέντρου ή αν θα τα τοποθετήσεις στον κορμό του. Τέλος, άνοιξε τα λαμπάκια για να δεις πώς φαίνονται και κάνε τώρα τις μικρές διορθωτικές κινήσεις σου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις