Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

22

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 17χρονος – τροχαίο στον Δομοκό: Συγκλονίζει ο γιος που είδε την οικογένειά του να πεθαίνει
ΕΛΛΑΔΑ

17χρονος – τροχαίο στον Δομοκό: Συγκλονίζει ο γιος που είδε την οικογένειά του να πεθαίνει

17χρονος - τροχαίο στον Δομοκό: Συγκλονίζει ο 17χρονος ο οποίος σε τροχαίο δυστύχημα την περασμένη Δευτέρα στον Δομοκό της Φθιώτιδας, έχασε τον πατέρα, τη μητέρα και την αδελφή του.

Συγκλονίζει 0 17χρονος ο οποίος σε τροχαίο δυστύχημα την περασμένη Δευτέρα στον Δομοκό της Φθιώτιδας, έχασε τον πατέρα, τη μητέρα και την αδελφή του. “Άκουσα τη μάνα μου και την αδελφή μου να ουρλιάζουν”, λέει ο 17χρονος, μοναδικός επιζών της οικογένειας, μιλώντας στο STAR και την εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”. “Έχω χτυπήσει το πόδι. Το χέρι θέλει χειρουργείο σε τρία σημεία. Το κεφάλι μου έχει ράμματα και ζαλίζομαι κάποιες φορές” εξήγησε ο 17χρονος από το σπίτι του όπου έχει επιστρέψει. Η οικογένεια επέστρεφε από την Αλβανία κι είχε κάνει μια στάση στα Μετέωρα. “Λίγο πιο έξω από τα Μετέωρα μας τράκαρε ένα φορτηγό, με αποτέλεσμα να φύγουν οι γονείς μου και η αδελφή μου. Εγώ είχα λιποθυμήσει. Με έβγαλε ο θείος μου από το αμάξι που βρισκόταν στο μπροστινό όχημα” περιέγραψε ο 17χρονος.

Ο 17χρονος θυμάται τον εαυτό του να κοιτάει έξω τη θέα όταν ξαφνικά άκουσε τη μητέρα και την αδελφή του να ουρλιάζουν. “Μας χτυπάει ένα… δε θυμάμαι τι ήταν στον μπροστινό προφυλακτήρα με αποτέλεσμα να κάνουμε σβούρες και μετά χτυπάμε το φορτηγό μπροστά” εξήγησε, σημειώνοντας ότι είδαν μάλλον ένα αυτοκίνητο να έρχεται προς το μέρος τους, στη συνέχεια το όχημα πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και μετά συγκρούστηκε με φορτηγό. Αυτό που άκουσε ο 17χρονος πριν τη σύγκρουση ήταν μια κόρνα αυτοκινήτου κι όχι φορτηγού. “Νόμιζα ότι είχαν πέσει σε κώμα κι εγώ είχα μείνει ξύπνιος επειδή καθόμουν πίσω. Στο νοσοκομείο έμαθα ότι “έφυγαν”” είπε ο 17χρονος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις