Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Εκτάκτως στου Ρέντη ο Μαρινάκης για τους δύο… τελικούς – Τετ α τετ με Μαρτίνς, “μήνυμα” σε παίκτες
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Εκτάκτως στου Ρέντη ο Μαρινάκης για τους δύο… τελικούς – Τετ α τετ με Μαρτίνς, “μήνυμα” σε παίκτες

Βαγγέλης Μαρινάκης: Οι Ερυθρόλευκοι έχουν μπροστά τους δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια.

Eπίσκεψη στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού, λίγα 24ωρα πριν το πολύ μεγάλο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και φυσικά το ευρωπαϊκό ματς με τη Φενέρ στο Γ. Καραϊσκάκης. Από το ματς με τους Τούρκους μάλιστα, θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό και η ευρωπαϊκή πρόκριση. Στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού βρέθηκε εκτάκτως την Πέμπτη ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» συνηθίζει να κάνει την επίσκεψή του εκεί, πριν από σημαντικά ματς για την ομάδα του. Αφενός για να στείλει το δικό του μήνυμα σε τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές, αφετέρου για να μπουν όλοι στο κλίμα των μεγάλων ματς που ακολουθούν.

και στιχουργός ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Ολυμπιακός: Αντιμέτωπος με ΑΕΚ και Φενερμπαχτσέ 

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης λοιπόν συνάντησε τον Πέδρο Μαρτίνς και τους ποδοσφαιριστές ενόψει των δύο σημαντικών και δύσκολων αγώνων που έχει μπροστά της η ομάδα με ΑΕΚ και Φενερμπαχτσέ. Είχε συνομιλία με τον προπονητή των ερυθρολεύκων και μίλησε και στους παίκτες επισημαίνοντάς τους το πόσο σημαντικό είναι να πάρουν νίκες και στα δύο παιχνίδια, σε αυτό του πρωταθλήματος για να παραμείνουν πρώτοι και στο Europa League κόντρα στους Τούρκους για να βρεθούν μία ανάσα από την πρόκριση στην επόμενη φάση. Τους ευχήθηκε καλή επιτυχία, τους ζήτησε σκληρή δουλειά και αποχώρησε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις