Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Ράιαν Ρέινολντς – συνέντευξη: «Η Μπλέικ είναι υπέροχα. Το σεξ είναι απολύτως φυσιολογικό»
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ράιαν Ρέινολντς – συνέντευξη: «Η Μπλέικ είναι υπέροχα. Το σεξ είναι απολύτως φυσιολογικό»

Ράιαν Ρέινολντς - συνέντευξη: Όλα όσα είπε ο Αμερικανός ηθοποιός για την σύζυγό του και τα παιδιά του.

Για ακόμη μια φορά, ο Ryan Reynolds ξάφνιασε με τις δηλώσεις του! Ο Ryan Reynolds διακρίνεται για το χιούμορ του, και δε θα μπορούσε παρά να το χρησιμοποιήσει και στην πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στο «Tonight Show» και τον Jimmy Fallon. Αυτή τη φορά, ο ηθοποιός ξάφνιασε μέχρι και τον παρουσιαστή, όταν ανέφερε χωρίς καν να ερωτηθεί, πώς πάνε τα πράγματα στο… κρεβάτι με την επί 9 χρόνια σύζυγό του, Blake Lively.

Συγκεκριμένα, ο Jimmy Fallon ρώτησε τον 45χρονο: «Πώς είναι η Blake; Πώς είναι τα παιδιά;», με τον Reynolds να απαντά εκνευρισμένος (καθώς του είχε ζητήσει να μην κάνει προσωπικές ερωτήσεις): «Ξέρεις, είναι όλοι καλοί, αλλά η Blake είναι υπέροχα. Το σεξ είναι απολύτως φυσιολογικό». Ο οικοδεσπότης γέλασε με αυτή τη δήλωση που σε καμία περίπτωση δεν περίμενε να ακούσει, απαντώντας: «Δε θα το ρωτούσα αυτό». Ωστόσο, ο Reynolds συνέχισε να μιλά με επικριτικό ύφος στον Jimmy Fallon, προσθέτοντας: «Ζήτησα να μη γίνουν προσωπικές ερωτήσεις και το πηγαίνεις ακριβώς προς τα εκεί. Θα μπορούσες να είσαι η Barbara Walters (Αμερικανίδα δημοσιογράφος), εύκολα».

Τι είπε για την σύζυγό του την ίδια εβδομάδα σε άλλη συνέντευξη 

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο Ryan Reynolds έδωσε συνέντευξη στο «Entertainment Tonight» και απέδωσε την επιτυχία του γάμου του με τη Blake Lively, στη φιλία που υπάρχει ανάμεσά τους πέρα από το ερωτικό κομμάτι.

«Δεν παίρνουμε ο ένας τον άλλον πολύ στα σοβαρά, αλλά είμαστε και φίλοι», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιό, προσθέτοντας: «Το να ερωτεύεσαι είναι υπέροχο, αλλά αρέσει ο ένας στον άλλον; Αυτή είναι η ερώτηση που πρέπει να κάνετε στον εαυτό σας και να το εξετάζετε. Με τη Blake πάντα αρέσαμε ο ένας τον άλλον. Μεγαλώνουμε μαζί. Μαθαίνουμε ο ένας από τον άλλον. Είμαι τυχερός που έχω μια φίλη πέρα από σύντροφο».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις