Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Βιασμός 6χρονης ΗΠΑ: Ο εφιάλτης μιας μικρούλας σε δωμάτιο ξενοδοχείου
ΚΟΣΜΟΣ

Βιασμός 6χρονης ΗΠΑ: Ο εφιάλτης μιας μικρούλας σε δωμάτιο ξενοδοχείου

Βιασμός 6χρονης ΗΠΑ: Όλα αποκαλύφθηκαν όταν στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ότι είχε κολλήσει σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα

Δύο άντρες από το Αρκάνσας των ΗΠΑ ομολόγησαν ότι βίασαν ένα 6χρονο κορίτσι. Είχε προηγηθεί η αποκάλυψη στο νοσοκομείο ότι το παιδί είχε κολλήσει αρκετά σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα. Ο 27χρονος Ντεμάρκους Τζορτζ και ο 33χρονος Μάριο Γουότερς ομολόγησαν ενώπιον ομοσπονδιακού δικαστηρίου στο Λιτλ Ροκ την περασμένη εβδομάδα ότι είχαν σεξουαλική επαφή με το μικρό κορίτσι και πως την προωθούσαν για σεξουαλική εκμετάλλευση, σύμφωνα με τους εισαγγελείς. Οι αρχές έφτασαν στους Τζορτζ και Γουότερς όταν το κορίτσι μεταφέρθηκε στο παιδιατρικό νοσοκομείο του Αρκάνσας τον Φεβρουάριο του 2018, εμφανίζοντας συμπτώματα τα οποία αργότερα διαπιστώθηκε από τους γιατρούς ότι προκαλούνταν από σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.

Αργότερα το παιδί είπε στους ερευνητές του FBI ότι οι δύο άντρες την είχαν βιάσει σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, ανέφεραν οι εισαγγελείς. Δείγματα αίματος και ούρων από τους δύο άντρες έδειξαν ότι και οι δύο ήταν θετικοί στα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα που είχε κολλήσει η 6χρονη.

Οι περιγραφές του παιδιού οδήγησαν τις αρχές στο δωμάτιο του ξενοδοχείου

Στο μεταξύ, οι ερευνητές εντόπισαν και το ξενοδοχείο στο Λιτλ Ροκ όπου το κορίτσι είχε ζήσει τη φρίκη. Σε αυτό τους οδήγησαν οι περιγραφές του θύματος, το οποίο είχε μιλήσει για μια κουρτίνα που στη μέση του δωματίου και για μια συγκεκριμένη εικόνα που κρεμόταν στον τοίχο. Τα αρχεία του ξενοδοχείου έδειξαν ότι η μητέρα του παιδιού, η οποία έχει χάσει έκτοτε την επιμέλεια του παιδιού, πλήρωσε μια πιστωτική κάρτα τον Μάριο του 2018. «Τα απίστευτα εγκλήματα που διαπράχθηκαν εναντίον αυτού του παιδιού μας υπενθυμίζουν πόσο ζωτικά σημαντικό είναι να έχουμε αξιωματικούς επιβολής του νόμου πρόθυμους να ερευνήσουν και να βάλουν ένα τέλος σε αυτές τις ενέργειες», ανέφερε ο εισαγγελέας των ΗΠΑ, Τζόναθαν Ντ. Ρος σε μια δήλωσή του.

«Οι ομολογίες της ενοχής θα γλιτώσουν το νεαρό θύμα από την υποχρέωση να ξαναζήσει την εμπειρία του στο εδώλιο, καταθέτοντας ως μάρτυρας στη δίκη», συμπλήρωσε. Η ποινή των δύο αντρών, η οποία βρίσκονται αντιμέτωποι με ισόβια, αναμένεται να ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις