Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ελλάδα Κόσοβο: Ισοπαλία στο ΟΑΚΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ελλάδα Κόσοβο: Ισοπαλία στο ΟΑΚΑ

Ελλάδα Κόσοβο: Η Εθνική ομάδα έμεινε στο 1-1 στο ΟΑΚΑ στην αυλαία των προκριματικών για το Μουντιάλ 2022.

Η ήττα από την Ισπανία πριν λίγες μέρες σήμανε και μαθηματικά τον αποκλεισμό της Ελλάδας από το Μουντιάλ 2022, αλλά αυτό δεν άλλαξε κάτι σε ό,τι αφορά τον στόχο στον αγώνα με το Κόσοβο. Η Εθνική ομάδα ήθελε να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στον προκριματικό όμιλο με μια νίκη και το ωραίο γκολ του Μασούρα στο 44ο λεπτό άνοιγε τον δρόμο, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη και τελικά η ομάδα του Τζον Φαν Σιπ δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από το τελικό 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν την πρώτη φάση του παιχνιδιού, αφού στο 6′ βγήκαν επικίνδυνα στην αντεπίθεση με τον Ρασίτσα αλλά ο Γούτας πρόλαβε να διώξει σε κόρνερ. Λίγα λεπτά μετά, στο 10′, η Εθνική ομάδα άγγιξε το γκολ αλλά η μπάλα πήγε στο οριζόντιο δοκάρι μετά το σουτ του Μπουχαλάκη από το ύψος της περιοχής.

Καλό ξεκίνημα, αλλά

Το ξεκίνημα της αναμέτρησης ήταν καλό αλλά όχι και η συνέχεια, αφού ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε και οι δύο ομάδες δεν απέφευγαν τα λάθη, για να βελτιωθεί η κατάσταση μετά το ημίωρο. Στο 30′ ο Τσιμίκας με ωραία εκτέλεση φάουλ πήγε για το 1-0 αλλά ο Μούριτς απέκρουσε εντυπωσιακά, ενώ στο 33′ ο Δουβίκας αστόχησε με κεφαλιά μετά τη σέντρα του αριστερού μπακ της Λίβερπουλ. Όπως και να έχει, η Ελλάδα επέμεινε και τελικά δικαιώθηκε πριν το τέλος του ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 44′, όταν ο Πέλκας έκανε σέντρα από δεξιά και ο Μασούρας με πολύ ωραία κεφαλιά βρήκε δίχτυα και έγραψε το 1-0.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις