Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

07

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Αγγλία – Αλβανία: Ονειρική εμφάνιση των λιονταριών
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αγγλία – Αλβανία: Ονειρική εμφάνιση των λιονταριών

Αγγλία – Αλβανία: Με μία ονειρική εμφάνιση η Αγγλία διέλυσε την Αλβανία με 5-0 στο «Γουέμπλεϊ» και «κλείδωσε» την παρουσία της στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Μία Αγγλία από άλλον πλανήτη είδε το «Γουέμπλεϊ». Η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στην Αλβανία και με μία καταιγιστική εμφάνιση επικράτησε με 5-0 και βρίσκεται ήδη με το ενάμιση πόδι στο Κατάρ, καθώς θα χρειαστεί μόλις έναν βαθμό απέναντι στο Σαν Μαρίνο στην τελευταία αγωνιστική για να προκριθεί ως πρώτη. Οι Άγγλοι μπήκαν με το μαχαίρι στα δόντια και «καθάρισαν» το «τρίποντο» από πάρα πολύ νωρίς. Το σκορ άνοιξε μόλις στο 9ο λεπτό με μία καρφωτή κεφαλιά μετά από έξοχη σέντρα του Ρις Τζέιμς. Ο Χάρι Κέιν έκανε το 2-0 στο 18′ πριν ακολουθήσει ο Χέντερσον δέκα λεπτά αργότερα.

Ο επιθετικός της Τότεναμ πήρε και πάλι τη σκυτάλη και αφού έκανε το 4-0 στο 33′, σκόραρε ένα καταπληκτικό γκολ με γυριστό ψαλίδι για να διαμορφώσει το 5-0 του πρώτου ημιχρόνου! Τα «τρία λιοντάρια» έριξαν τον ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο και άφησαν το παιχνίδι να κυλήσει, με το 5-0 να μην αλλάζει μέχρι και το τελικό σφύριγμα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις