Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Τζεφ Μπέζος – Ντι Κάπριο: Το “Λέο… έλα να σου δείξω κάτι” και η απάντηση – Viral
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζεφ Μπέζος – Ντι Κάπριο: Το “Λέο… έλα να σου δείξω κάτι” και η απάντηση – Viral

Τζεφ Μπέζος - Ντι Κάπριο: Η Λόρεν Σάντσες «έλιωσε» μπροστά στον χολιγουντιανό ηθοποιό, γεγονός που σχολιάστηκε πολύ στα social media

Ο Τζεφ Μπέζος «πείραξε» τον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο τη Δευτέρα με αφορμή ένα βίντεο που έγινε viral στα κοινωνικά δίκτυα και στο οποίο φαίνεται η φίλη του δισεκατομμυριούχου, Λόρεν Σάντσεζ, να δείχνει μαγεμένη από τον ηθοποιό του «Τιτανικού». Όλα ξεκίνησαν όταν ο λογαριασμός στο Twitter του Barstool Sports δημοσίευσε ένα βίντεο που έδειχνε τον Μπέζος και τη σύντροφό του στο LACMA Art+Film Gala στο Λος Άντζελες να μιλούν με τον ΝτιΚάπριο το Σάββατο. Σε αυτό η Σάντσεζ φαίνεται να έχει κολλήσει το βλέμμα της στον ΝτιΚάπριο, ενώ εκείνος συζητά με τον σύντροφό της και δεύτερο πιο πλούσιο άνθρωπο στον κόσμο. «Ο Λεο είναι ο κύριος θα σου κλέψει το κορίτσι», σχολίαζε το Barstool Sports.

Αμέσως τα σχόλια πήραν φωτιά. Κανόνας πρώτος, ποτέ μη συστήνεις το κορίτσι σου στον Λέο ΝτιΚάπριο, έγραψε ένας χρήστης του Twitter. Βρες κάποιον να σε κοιτάει όπως η κοπέλα του Μπέζος κοιτά τον ΝτιΚάπριο, έγραψε άλλος. Νομίζετε ότι ο Λέο θα πάει στο διάστημα, έγραψε τρίτος. Θέλοντας να κάνει χιούμορ ο Μπέζος δημοσίευσε μία φωτογραφία του στην οποία σκύβει πάνω από μία ταμπέλα που γράφει «Κίνδυνος! Απότομος γκρεμός, θανάσιμη πτώση». «Λέο, έλα εδώ, θέλω να σου δείξω κάτι…», ήταν το σχόλιο που συνόδευε τη φωτογραφία.

Το βίντεο όμως έγινε viral και για έναν άλλο λόγο. Σε αυτό εκτός από το γεγονός ότι η Σάντσεζ φαίνεται να κοιτά αποσβολωμένη τον Ντι Κάπριο, διακρίνεται και μία διαφορά ύψους ανάμεσα στον Μπέζος και τον ηθοποιό, αν και ο δεύτερος φαίνεται να στέκεται σε κάποιου είδους υπερυψωμένης επιφάνειας σε σχέση με τον επιχειρηματία. Όπως ξεκαθαρίζουν διεθνή Μέσα πάντως ο ΝτιΚάπριο είναι 1,80 και ο Μπέζος 1,72.

Από την πλευρά της η Λόρεν Σάντσεζ αρκέστηκε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία στην οποία στέκεται στο πλευρό του Μπέζος και στην οποία φαίνεται να τον κοιτάζει χαμογελαστή.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lauren Sanchez (@laurenwsanchez)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις