Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Μάντσεστερ Σίτι – Γκουαρδιόλα: Τι είπε για το σημερινό αγώνα με τη Γιουνάιτεντ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μάντσεστερ Σίτι – Γκουαρδιόλα: Τι είπε για το σημερινό αγώνα με τη Γιουνάιτεντ

Μάντσεστερ Σίτι - Γκουαρδιόλα: Σύμφωνα με τον προπονητή, κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό.

Τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα αντιμετωπίσει σήμερα η Μάντσεστερ Σίτι στο «Old Traford». Ερωτηθείς αν είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι γι’ αυτόν, ο προπονητής της Σίτι Πεπ Γκουαρδιόλα απάντησε: «Δεν το νομίζω, ίσως για κάποιους να είναι. Προσπαθούμε να κάνουμε κάθε παιχνίδι σημαντικό. Φυσικά τα ντέρμπι είναι ιδιαίτερα, με πολλά συναισθηματικά θέματα, αλλά θέλουμε τα ίδια αποτελέσματα. Αλλά τελικά δεν είναι τελικός ή ημιτελικός.

»Δεν πηγαίνω σε εστιατόρια ή παμπ. Μπορώ να φανταστώ πόσο σημαντικό είναι για τους φιλάθλους, αλλά πρέπει να είμαι ψύχραιμος, να ξέρω τι πρέπει να κάνουμε, να κάνουμε το καλύτερο δυνατό». Η Σίτι έχει σημειώσει 20 γκολ στην Premier League αυτή τη σεζόν, εννέα λιγότερα από τη Λίβερπουλ, που βρίσκεται στη δεύτερη θέση και έξι πίσω από την πρωτοπόρο Τσέλσι. «Πρέπει να είμαστε ήρεμοι και να βγούμε έξω και να παίξουμε το παιχνίδι μας», είπε.

Τι λέει ο προπονητής της Γιουνάιτεντ

Ο Νορβηγός προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, κέρδισε τέσσερις από τις οκτώ συναντήσεις του με τον Γκουαρντιόλα σε όλες τις διοργανώσεις, με τον Ισπανό να λέει ότι η προσθήκη του Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε την αντίπαλη ομάδα πιο δυνατή. «Με τον Ρονάλντο είναι ακόμα καλύτεροι, έχουν παίκτες στην επίθεση με την ικανότητα να κερδίζουν παιχνίδια μόνοι τους».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις