Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αλίκη Κατσαβού – μητρότητα: “Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ήθελα να γίνω μαμά”
LIFESTYLE

Αλίκη Κατσαβού – μητρότητα: “Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ήθελα να γίνω μαμά”

Αλίκη Κατσαβού - μητρότητα: Στην εκπομπή "Μαμά Δες" και στη Ζωή Χρονάκη, η τελευταία σύζυγος του Κώστα Βουτσά μίλησε για τις προσπάθειές της να κάνει παιδί.

Καλεσμένη στην εκπομπή “Μαμά Δες” της Ζωής Κρονάκη ήταν η Αλίκη Κατσαβού, η τελευταία σύζυγος του αείμνηστου ηθοποιού Κώστα Βούτσα. Εκεί η ηθοποιός μίλησε, φανερά συγκινημένη, για τη μεγάλη της επιθυμία να γίνει μητέρα με τη βοήθεια κιόλας του αγαπημένου ηθοποιού. Απόσπασμα της εκπομπής προβλήθηκε το πρωινό της Παρασκευής στην εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Alpha “Happy Day”.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ήθελα να γίνω μαμά. Δεν διάλεγα όμως σωστούς συντρόφους γιατί κανένας μέχρι τότε δεν ήθελε να με κάνει μητέρα. Το ένα πράγμα έφερνε το άλλο και εγώ έμενα χωρίς παιδί».

Οι δυσκολίες να γίνει μητέρα και η στήριξη του Κώστα Βουτσά

Στη συνέχεια η Αλίκη Κατσαβού εκμυστηρεύτηκε τα εξής: «Όταν συνάντησα τον Κώστα είχα σχεδόν διώξει την ιδέα και εκείνος το κατάλαβε. Χρειάστηκε βέβαια η συνδρομή της επιστήμης, είχα προβλήματα, ήμουν μεγάλη και τελικά το ένα πράγμα έφερε το άλλο». Επίσης, σύζυγος του ηθοποιού εξομολογήθηκε πως αρκετές φορές ήθελε να κάνει πίσω και αυτός που της έδινε δύναμη για να βιώσει τη μητρότητα ήταν ο Κώστας Βουτσάς: «Η δύναμη του Κώστα μετράει γιατί εγώ δείλιασα πολλές φορές. Μου έλεγε, “προχώρα, θα νικήσουμε την επόμενη φορά”. Έτσι ήταν σε όλη τη του ζωή ο Κώστας. Δεν τον σταματούσε τίποτα».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις