Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Άνδρες – συμβουλές σεξ: 6 tips για να τον κάνεις χαρούμενο
PLUS

Άνδρες – συμβουλές σεξ: 6 tips για να τον κάνεις χαρούμενο

Άνδρες - συμβουλές σεξ: Ένα από τα βασικά συστατικά στοιχεία μιας σχέσης είναι το σεξ. Μάλιστα, σε αυτό όλοι προσπαθούν να βελτιώνονται για να ζήσουν την απόλυτη ευχαρίστηση. Ακολουθούν, λοιπόν, 6 οδηγίες για το πώς είναι το τέλειο σεξ για έναν άνδρα, από τις οποίες, όμως, μπορεί να περάσει καλά και μια γυναίκα.

Το σεξ είναι πολύ σημαντικό σε μια σχέση. Οπότε το καλό σεξ είναι αυτό σ το οποίο στοχεύουν να βρουν στο ή στη σύντροφό τους και ένας άνδρας και μια γυναίκα, αμφότεροι. Παρόλα αυτά, αν και τα γούστα του καθενός διαφέρουν, υπάρχουν κάποια βασικά κοινά αναγκαία χαρακτηριστικά. Για παράδειγμα η επικοινωνία. Αυτή είναι σημαντική και για τα δύο φύλα, ενώ ακόμα σημαντικότερος και απώτερος σκοπός και ανδρών και γυναικών είναι ο οργασμός. Άλλωστε, η επίτευξη της κορύφωσης σηματοδοτεί και την επιτυχία της σεξουαλικής πράξης.

Υπάρχουν, όμως και χαρακτηριστικά που η ανδρική πλευρά θεωρεί πως πρέπει να παρουσιάζονται κατά τη διάρκεια της πράξης. Θες, λοιπόν, να μάθεις τα σημεία στα οποία μπορεί να συμφωνεί η πλειοψηφία των ανδρών, ώστε να κάνεις το αντικείμενο του πόθου σου ευτυχισμένο; Παρακάτω, θα αναφέρουμε και θα αναλύσουμε ποια είναι αυτά τα 6 στοιχεία, ενώ θα δεις πως μερικά από αυτά τα χρειάζεσαι και εσύ αγαπητή, όσο τα χρειάζεται και ένας άνδρας.

Δείξε την ευχαρίστησή σου με τη φωνή σου

Αν δε μιλάς καθόλου ή δε βγάζεις κάποιον ήχο ευχαρίστησης κατά τη διάρκεια του σεξ, τότε εύκολα θα σκεφτεί ότι βαριέσαι ή ότι δεν το απολαμβάνεις. Φρόντισε, λοιπόν, αν δεν ισχύει κάτι από τα δύο να κάνεις λίγο “θόρυβο”. Τόσο ώστε να πάρει τα πάνω του αλλά χωρίς να ξεσηκώσετε τη γειτονιά. Η επιβεβαίωση είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για αυτούς. Μπορείς να επαινέσεις τον σύντροφό σου και με λόγια. Δεν χρειάζεται βέβαια να το παρακάνεις.

Τους αρέσει να σε βλέπουν και να επικοινωνούν

Αν δεν σου αρέσει να κάνεις σεξ με φώτα κλειστά ξανασκέψου το. Οι άνδρες δεν θέλουν σκοτάδια, θέλουν φώτα αναμμένα για να μπορούν να σε κοιτάνε κατά διάρκεια του σεξ. Επίσης, υπάρχει κάτι που το θέλεις κι εσύ όσο ένας άνδρας: Την επικοινωνία. Αυτό συνεπάγεται καλό σεξ αφού θα βοηθήσει στο να εκφράσεις τόσο εσύ όσο και ο σύντροφός σου τις επιθυμίες του. Δεν είναι απαραίτητα πάντα τα λόγια όσον αφορά τα σεξουαλικό κομμάτι.

Οργασμός: Α και Ω

Το καλό σεξ φέρνει οργασμό. Αυτό κι αν είναι κάτι που το θέλουν και οι άνδρες και οι γυναίκες. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να είναι καλό το σεξ χωρίς να έρθει ο οργασμός αλλά αν συμβεί είναι το ιδανικό. Και σίγουρα ένας άνδρας θέλει τόσο την δική του κορύφωση όσο και να νιώθει ότι έκανε καλά τη δουλειά του. Για να πετύχετε τον οργασμό, θα βοηθούσε πολύ η ποικιλία. Αν αλλάζετε συχνά στάσεις και να πειραματίζεστε ένας άνδρας δεν θα βαρεθεί ποτέ. Αυτό θεωρεί ένας άνδρας ότι είναι το κλειδί για καλό σεξ. Τέλος, υπάρχει και κάτι που στις περισσότερες γυναίκες δεν αρέσει αλλά οι άνδρες το θέλουν πολύ: Ο ύπνος μετά την σεξουαλική πράξη. Γιατί το σεξ μπορεί να είναι ευχάριστη διαδικασία, αλλά δεν παύει να είναι και εξαντλητική.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις