Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ανδρέας Μικρούτσικος – υγεία: Πήρε εξιτήριο από τον “Ευαγγελισμό”
LIFESTYLE

Ανδρέας Μικρούτσικος – υγεία: Πήρε εξιτήριο από τον “Ευαγγελισμό”

Ανδρέας Μικρούτσικος - υγεία: Μετά από τρεις μήνες νοσηλεία στο Νοσοκομείο "Ευαγγελισμός" και 40 κύματα που πέρασε ο παρουσιαστής με την υγεία του κατά τη διάρκεια της διαμονής του εκεί, επιτέλους πήρε εξιτήριο.

Μετά από τρεις μήνες νοσηλείας στο Νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”, ο Ανδρέας Μικρούτσικος πήρε επιτέλους εξιτήριο. Υπενθυμίζεται πως ο παρουσιαστής το καλοκαίρι αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, ενώ χρειάστηκε κιόλας, πριν λίγες μέρες, να διασωληνωθεί στη μονάδα εντατικής θεραπείας, έπειτα από λοίμωξη από ενδονοσοκομειακό μικρόβιο. Τη χαρούμενη είδηση για την έξοδο από το νοσοκομείο έκανε γνωστή μέσω ανάρτησης στο Twitter ο Γρηγόρης Γκουντάρας. Συγκεκριμένα ο καλός φίλος του Ανδρέα Μικρούτσικο και παρουσιαστής έγραψε στο λογαριασμό του: «Και μία ευχάριστη είδηση… Μετά από 3 μήνες παραμονής στο νοσοκομείο και σκληρής μάχης ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξαναγύρισε σπίτι του».

Επίσης η σύντροφος του Ανδρέα Μικρούτσικου Έλενα Μαστραγγέλη είχε πει στο ΣΚΑΪ την Κυριακή: «Ο Ανδρέας είναι καλά, λίγο αδύναμος αλλά πολύ καλά ψυχολογικά και μάλλον θα βγούμε από το νοσοκομείο την Τρίτη. Είναι απύρετος, τρώει καλά. Τον κρατάνε ακόμα για σιγουριά, να περάσουν αρκετές ημέρες για να ξέρουν ότι δεν θα κάνει πυρετό και θα είναι όλα γκουντ». Κατέληξε τη δήλωσή της, ευχαριστώντας τον κόσμο για την αγάπη του: «Είμαστε τρεις μήνες στο νοσοκομείο αλλά όλα εντάξει θα βγει και θα δυναμώσει. Σας ευχαριστώ για όλα και την αγάπη σας».

Η πορεία της υγείας του

Από το περασμένο καλοκαίρι ο παρουσιαστής έχει θέματα υγείας, μετά από ένα πρόβλημα που είχε με τον προστάτη. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος υποβλήθηκε σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση, την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου, εξαιτίας έντονων πόνων που τον οδήγησαν στο νοσοκομείο. Τον τελευταίο ένα μήνα ταλαιπωρούταν από λοίμωξη του αναπνευστικού. Οι πρόσφατες εξετάσεις του παρουσιαστή, πριν μερικές μέρες, έδειξαν υγρό στους πνεύμονες και η κατάσταση της υγείας του κρίθηκε σοβαρή. Στο πλευρό του ήταν η Έλενα Μαστραγγελή και ο γιος του, Στέργιος. Έτσι με παρουσία έντονου τρέμουλου και σοβαρού αναπνευστικού προβλήματος, οι γιατροί αναγκάστηκαν να τον βάλουν στην εντατική και να τον διασωληνώσουν, ενώ η κατάσταση της υγείας του ελεγχόταν συνεχώς και προσεκτικά από το ιατρικό προσωπικό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις