Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Η Γη της Ελιάς 2/11: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Γη της Ελιάς 2/11: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη

Η Γη της Ελιάς 2/11: Νέες εξελίξεις θα παρακολουθήσουν σήμερα οι τηλεθεατές στην αγαπημένη καθημερινή σειρά Η Γη της Ελιάς.

Νέες εξελίξεις θα παρακολουθήσουν σήμερα οι τηλεθεατές στην αγαπημένη καθημερινή σειρά Η Γη της Ελιάς. Στο Επεισόδιο 63 βλέπουμε πως η κουβέντα του Λυκούργου με τον Ιάκωβο ξετυλίγει το κουβάρι του παρελθόντος και αποκαλύπτει όσα τον οδήγησαν να φύγει Μάνη. Ο Ιάκωβος δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη Μυρτάλη κι αποφασίζει να είναι η πρώτη στην οποία θα αποκαλυφθεί από την οικογένεια των Βρεττάκων. Ο Ανέστης κάνει επίσημη πρόταση γάμου στην Ευτυχία, με σκοπό να κλείσει τα στόματα που αμφισβητούν τις προθέσεις του και την επανασύνδεσή τους. Η Αθηνά εκμυστηρεύεται στη Μαργαρίτα πως νιώθει πιο μόνη κι ανυπεράσπιστη από ποτέ. Τα ανοιχτά μέτωπα έχουν αρχίσει να την καταβάλουν. Η Χάιδω σε συνεργασία με τον Φίλιππο βάζει σε εφαρμογή την μεγάλη εκδίκηση, ενώ ο Στάθης παραμένει ανυποψίαστος και δεν διστάζει να εμπλακεί σε έναν ακόμα καβγά μαζί της..

Στο Επεισόδιο 64α θα δούμε πως η Μυρτάλη συναντά για πρώτη φορά τον Ιάκωβο και η μια έκπληξη διαδέχεται την άλλη. Η Χάιδω, σε μια κρίση θυμού, αποκαλύπτει  στον Φίλιππο τα πάντα για τον πατέρα του. Στο μεταξύ, ο Στάθης έχει πει στην Αρετή ότι πάει στην Καλαμάτα, ενώ είναι με την Ιουλία στην Καρδαμύλη.

Τι θα δούμε την Τετάρτη 3/11

Στο Επεισόδιο 64β βλέπουμε πως ο Στάθης απολαμβάνει τις στιγμές του με την Ιουλία, χωρίς να ξέρει ότι το σχέδιο της Χάιδως εναντίον του, έχει μπει κιόλας σε εφαρμογή. Τα πράγματα, πλέον, θα πάρουν δυσάρεστη τροπή για την οικογένεια του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις