Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τάσος Ξιαρχό – βίντεο: Τα μηνύματα των Μπάρκα, Ζαρίφη και Χρηστίδου
LIFESTYLE

Τάσος Ξιαρχό – βίντεο: Τα μηνύματα των Μπάρκα, Ζαρίφη και Χρηστίδου

Τάσος Ξιαρχό - βίντεο: Από χθες το απόγευμα, το βίντεο με τον Τάσο Ξιαρχό που χλευάζει δημόσια κοπέλα για τα κιλά της στο Instagram, έχει γίνει viral.

Από χθες το απόγευμα, το βίντεο με τον Τάσο Ξιαρχό που χλευάζει δημόσια κοπέλα για τα κιλά της στο Instagram, έχει γίνει viral. Η Δανάη Μπάρκα, η Κατερίνα Ζαρίφη και η Σίσσυ Χρηστίδου έστειλαν παράλληλα μήνυμα σε όλους όσοι κάνουν bullying για τα κιλά των άλλων ανθρώπων. Ο χορογράφος που έχει περάσει από τη Φάρμα και από το GTNM, βρέθηκε σε μεξικάνικο εστιατόριο και τράβηξε βίντεο με κοπέλα που βρέθηκε στο διπλανό τραπέζι η οποία φορούσε ένα σύνολο με ρίγες. Στο βίτενο ακούγεται χαρακτηριστικά:

«Όταν ήμουν παιδί, άκουγα ένα πράγμα συνέχεια. Ότι όταν είσαι παχύς, δεν φοράς οριζόντια ρίγα. Κοιτάξτε», ακούγεται να λέει στο βίντεο ο χορογράφος ο οποίος στη συνέχεια δείχνει και το πρόσωπο της κοπέλας. Το βίντεο συνεχίζεται με τον Ξιαρχό να είναι κλεισμένος στην τουαλέτα, να παραδέχεται πως η κοπέλα είδε το βίντεο και του απάντησε και ο ίδιος τονίζει πως έχει πει στη φίλη του να τον ειδοποιήσει για το πότε θα φύγει το κορίτσι του βίντεο για να βγει από την τουαλέτα. Αμέσως μετά το βίντεο της ντροπής, ο χορογράφος δέχτηκε δεκάδες μηνύματα διαμαρτυρίας, κατέβασε το βίντεο και έγραψε σε στόρι τη συγνώμη του ενώ αργότερα έκανε και ένα poll προς τον κόσμο, τονίζοντας πως αυτή τη στιγμή γίνεται ο ίδιος θύμα εκφοβισμού στα social media. Το Instagram account από τις Υπέροχες Γυναίκες φρόντισαν να διατηρήσουν το βίντεο.

Τα μηνύματα των Μπάρκα, Ζαρίφη και Χρηστίδου

Περισσότερα από 15 χιλιάδες σχόλια γράφτηκαν για το hastag #ξιαρχο και το θέμα συνεχίζει να είναι πρώτο στα trends του Ελληνικού Twitter.

Το μήνυμα της Δανάης Μπάρκα
Αύριο πρωί,τα λέμε με πρωινό καφέ και…τις ρίγες μας. Γιατί τα ρούχα είναι για να τα φοράμε οποίοι θελουμε,όπως θέλουμε,σε ο,τι χρωμα και μέγεθος θελουμε και κανείς να μην τα κρίνει. Γιατί ο κόσμος μας δεν δημιουργήθηκε για να «κριθεί» αλλά για να αγαπηθεί
Καληνύχτα ΚΟΥΚΛΕΣ και ΚΟΥΚΛΟΙ
Καλό μήνα! Με Α Γ Α Π Η & Σ Ε Β Α Σ Μ Ο

Το μήνυμα της Κατερίνας Ζαρίφη
«Οι ρίγες
Κάθετες ή οριζόντιες….
Δεν πρέπει να καθορίζουν απόψεις.
Κάθετα πιστεύω ότι φοράμε ότι γουστάρει η ψυχούλα μας.
Και το κορμί μας παχύ αδύνατο ψηλό κοντό δεν πρέπει να αγχώνεται για τα οριζόντια σχέδια.
Αλλά μόνο για νέους ορίζοντες.
Για ένα μόνο σκάω σήμερα το βράδυ.
Γιατί ένα πλάσμα θα κοιμηθεί πληγωμένο.
Και Σ αυτό που θα πω θα είμαι κάθετη και οριζόντια:
Κανεις δεν έχει δικαίωμα να το κάνει αυτό.
@sissychristidou

Σ ευχαριστώ για την φωτό έμπνευση».

Το μήνυμα της Σίσσυ Χρηστίδου

Δείτε ακόμη

 Επίθεση Γεωργιάδη στον Τάσο Ξιαρχό – Απάντηση στο χυδαίο του σχόλιο
Τάσος Ξιαρχό: Σάλος με βίντεο που χλευάζει κορίτσι με παραπάνω κιλά για το ρούχο του

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις