Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Έφη βιτριόλι: “Κλαίμε και για την Ιωάννα”, λένε οι συγγενείς – Έψαχνε… πορνό μετά την επίθεση
ΕΛΛΑΔΑ

Έφη βιτριόλι: “Κλαίμε και για την Ιωάννα”, λένε οι συγγενείς – Έψαχνε… πορνό μετά την επίθεση

Έφη βιτριόλι: «Φανερώνεται μια ανομολογία στην Ελλάδα, σχετικά με τόσο βάρβαρες υποθέσεις»

«Είναι φανερό ότι η κατηγορούμενη παίζει θέατρο από την πρώτη ημέρα μέχρι σήμερα», τόνισε -μεταξύ άλλων- ο συνήγορος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, Νίκος Αλεξανδρής, μιλώντας για το πόρισμα του εισαγγελέα για την δράστρια της επίθεσης με το βιτριόλι. «Πρέπει να περιμένουμε και την απόφαση του δικαστηρίου» συμπλήρωσε ο κ. Αλεξανδρής, υπενθυμίζοντας πως αν η κατηγορούμενη καταδικαστεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας μετά την επίθεση με το βιτριόλι κατά της Ιωάννας Παλιοσπύρου, τότε η ποινή της αναμένεται να είναι κάθειρξη 13 έως 15 ετών, ωστόσο σημείωσε ότι «σε 4-5 χρόνια θα είναι έξω».

«Η αντιδιαστολή είναι εντυπωσιακή και εντελώς άδικη για την Ιωάννα» σχολίασε για το γεγονός ότι η 37χρονη θα βγει από τη φυλακή νωρίτερα από ότι η Ιωάννα θα ολοκληρώσει τη θεραπεία αποκατάστασης των σοβαρών τραυμάτων που υπέστη από το βιτριόλι.

«Στην Αγγλία ο δράστης καταδικάστηκε σε δις ισόβια και εδώ θα βγει σε 5 χρόνια»

«Να υπενθυμίσω ότι έχουμε μόνο μια ακόμα υπόθεση παγκοσμίως αντίστοιχου, σε έκταση και βαρβαρότητα, περιστατικού στην Αγγλία, στην οποία ο δράστης καταδικάστηκε σε δις ισόβια» σημείωσε ο κ. Αλεξανδρής και είπε πως επειδή δεν υπήρχαν τέτοιες υποθέσεις στην Ελλάδα στο παρελθόν «φανερώνεται μια ανομολογία στην Ελλάδα, σχετικά με τόσο βάρβαρες υποθέσεις».

«Η δράστρια είναι ευχαριστημένη από τον πόνο που προκάλεσε»

Για την κατηγορούμενη, κατά τη διάρκεια της δίκης, ανέφερε πως δείχνει μια εικόνα ενός ανθρώπου ευχαριστημένου από την εικόνα που βλέπει και από τον πόνο που προκάλεσε, ενός ανθρώπου που δεν έχει τολμήσει – ούτε την ώρα που ψέλλιζε τη συγγνώμη – να γυρίσει και να κοιτάξει στα μάτια το θύμα του. «Απαξιεί και είναι προσβλητική η συμπεριφορά της και φαίνεται, όταν για παράδειγμα ζήτησε από τη φρουρά να τη συνοδεύσει, όταν δεν της άρεσε η πρόταση του κ. εισαγγελέα. Αυτά δεν τα δείχνει η τηλεόραση». Για το αν φοβάται η Ιωάννα την αποφυλάκιση της Έφης είπε πως «το έχει δηλώσει ευθαρσώς ότι φοβάται και όσο νοσηλευόταν η Ιωάννα, είδαμε πως η κατηγορούμενη προσπάθησε να ολοκληρώσει το έργο της».

Έψαχνε… πορνό μετά την επίθεση

Στο μεταξύ, πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας αναφέρουν ότι η 36χρονη επισκεπτόταν σάιτ πορνό σαν να μην είχε συμβεί τίποτα, λίγες ημέρες αφότου είχε λιώσει με οξύ το πρόσωπο της Ιωάννας! Σύμφωνα με στοιχεία από την άρση απορρήτου του κινητού και του υπολογιστή της Εφης Κακαράντζουλα, προέκυψε ότι στις 10.30 και 10.33 π.μ. της 31ης Μαΐου του 2020, δηλαδή 11 (!) ημέρες μετά τη φρικιαστική επίθεση, είχε επισκεφθεί «ροζ» ιστοσελίδες, ενώ στις 11 έκανε και μία αναζήτηση ειδικής κατηγορίας.

Επίσης, στις 3 Ιουνίου επισκέφθηκε τρεις φορές ιστοσελίδες για ενηλίκους (στις 13.02, στις 13.03 και στις 14.00), ενώ ισάριθμες φορές μπήκε σε σάιτ πορνό και στις 5 Ιουνίου (στις 10.50, στις 11.02 και στις 11.03). Παράλληλα, από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου και επικοινωνιών φέρεται ότι προέκυψε πως η εμμονή της 36χρονης με την Ιωάννα είχε ξεκινήσει πολλά χρόνια πριν, καθώς στις 20 Δεκεμβρίου του 2015, δηλαδή σχεδόν πέντε χρόνια πριν από την επίθεση, είχε επιχειρήσει να «σπάσει» το e-mail της άτυχης κοπέλας, ώστε να έχει πρόσβαση στην ηλεκτρονική αλληλογραφία της!

Επίθεση με βιτριόλι: “Κλαίμε και για την Ιωάννα” – Πικραμένη η οικογένεια της Κακαράντζουλα

Ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν οι συγγενείς της Έφης Κακαράντζουλα ότι η ίδια έφτασε στο σημείο να διαπράξει την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, τον Μάιο του 2020. “Δεν μπορούμε να διανοηθούμε αυτό το παιδί ότι έφτασε να κάνει κάτι τέτοιο. Σας το ορκίζομαι δεν μπορούμε να καταλάβουμε πώς, τι του συνέβη στην ψυχή του, στο μυαλό του να κάνει κάτι τέτοιο. Θέλαμε όλη η οικογένεια να της πούμε γιατί αυτό; Ήσουν μια χαριτωμένη. Τι έπαθες; Τι σου έλειπε;”, είπε η θεία της στον Alpha

“Ποτέ δεν μάθαμε την αλήθεια, τι ήταν αυτό που την έσπρωξε. Τι συμβαίνει μόνο η ίδια, ο Θεός και η ψυχή της ξέρει”, συμπλήρωσε. Ταυτόχρονα, αποκάλυψε πως η μητέρα της κατηγορούμενης ρώτησε την κόρη της γιατί επιτέθηκε στην Ιωάννα και δεν πήρε απάντηση. “Τη ρώτησε και η μητέρα της, στο μεγάλο βάσανο της κοπέλας, της λέει “γιατί παιδί μου έκανες αυτό το πράγμα; Τι σου συνέβη; Εξήγησέ μας, πες μας”. Της είπε “δεν πρόκειται να σας μιλήσω””, είπε.

Τέλος, αναφέρθηκε και στην Ιωάννα και παραδέχτηκε ότι όλη η οικογένεια πονάει και για το δράμα που περνά αυτή η κοπέλα: “Κλαίμε και εμείς γι’ αυτό που συνέβη και στην οικογένεια, και για την Ιωάννα πονάμε γιατί και αυτή ήταν μια κοπέλα χαριτωμένη, πονάμε για την κοπέλα που έπαθε, πονάμε και γι’ αυτή την οικογένεια που κατηγορείται συνεχώς. Είναι μια μαύρη κατάσταση”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις