Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Άλεκ Μπάλντουιν δυστύχημα: Ζητώ τις προσευχές σας, γράφει ο αδερφός του ηθοποιού
ΚΟΣΜΟΣ

Άλεκ Μπάλντουιν δυστύχημα: Ζητώ τις προσευχές σας, γράφει ο αδερφός του ηθοποιού

Άλεκ Μπάλντουιν δυστύχημα: Το όπλο που κρατούσε ο αστέρας του Χόλιγουντ έριξε τη βολή που σκότωσε τη διευθύντρια φωτογραφίας

Το δυστύχημα στα γυρίσματα της ταινίας με πρωταγωνιστή τον Άλεκ Μπάλντουιν έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη σε όλο τον πλανήτη. Το όπλο που κρατούσε ο αστέρας του Χόλιγουντ έριξε τη βολή που σκότωσε τη διευθύντρια φωτογραφίας Χαλίνα Χάτσινς, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της νέας του ταινίας, «Rust», που πραγματοποιούνταν στο Νέο Μεξικό των ΗΠΑ. Oι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγιναν το δυστύχημα παραμένουν αδιευκρίνιστες. Η 42χρονη μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή στο νοσοκομείο του Νέου Μεξικού, όπου και κατέληξε, ενώ και ο σκηνοθέτης της ταινίας τραυματίστηκε από τα πυρά.

Ζητώ τις προσευχές σας απόψε, φίλοι

Και τα τέσσερα αδέλφια, Άλεκ, Ντάνιελ, Γουίλιαμ και Στίβεν, είναι ηθοποιοί. Ο τελευταίος, παρότι δεν διέγραψε την καριέρα του μεγάλου αδελφού, Άλεκ, είναι επίσης γνωστός ως ο πατέρας της Χάλεϊ, μοντέλο και influencer, η οποία έχει παντρευτεί τον Τζάστιν Μπίμπερ. Ο Στίβεν Μπάλντουιν δήλωσε συντετριμμένος για το περιστατικό στο οποίο ενεπλάκη ο αδελφός του, σε ανάρτησή του στο Instagram. «Ζητώ τις προσευχές σας απόψε, φίλοι. Δεν υπάρχουν πολλά που μπορούν να ειπωθούν πέρα από αυτό. Παρακαλώ προσευχηθείτε για όλους όσοι εμπλέκονται σε αυτό το τραγικό δυστύχημα. Ευχαριστώ», έγραψε.

Απαρηγόρητος ο Άλεκ Μπάλντουιν

Σε φωτογραφίες που ήρθαν στο φως τη δημοσιότητας, ο Μπάλντουιν διακρίνεται να κλαίει με λυγμούς και να αγωνιά μετά το δυστύχημα σε ένα πάρκινγκ στη Σάντα Φε, στο Νέο Μεξικό, κοντά στη σκηνή των γυρισμάτων του «Rust», όπου συνέβη το δυστύχημα. Μια δεύτερη φωτογραφία τον δείχνει κοντά σε ένα κράσπεδο με τα χέρια στα γόνατά του, συντετριμμένο. Ο ηθοποιός εθεάθη με δάκρυα στα μάτια έξω από το γραφείο του σερίφη, μετά τον τραγικό θάνατο της Χάτσινς.

Οι πρώτες δηλώσεις του Άλεκ Μπάλντουιν, όταν έφτασε στο γραφείο του Σερίφη για να καταθέσει, δείχνουν να επαληθεύουν τους ισχυρισμούς της IATSE 44. «Γιατί μου δώσατε γεμάτο όπλο;» φέρεται να είπε ο ηθοποιός, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Showbiz 411.

Σε ανάρτησή του στο Instagram, ώρες πριν από τα μοιραία γυρίσματα, έλεγε ότι η επιστροφή του στο πλατό ήταν εξαντλητική.

Συντετριμμένος ο Μπάλντουιν – Συνεργάζεται πλήρως με τις αρχές

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα με ειδήσεις από τον καλλιτεχνικό χώρο, την Deadline, η οποία επικαλείται μια πηγή στο γραφείο του σερίφη της κομητείας Σάντα Φε, ο Μπάλντουιν – ευρισκόμενος σε άθλια ψυχολογική κατάσταση – μετέβη εκουσίως εκεί μετά το περιστατικό, όπου ανακρίθηκε και αργότερα αφέθηκε ελεύθερος.Το γραφείο του σερίφη ανακοίνωσε ότι δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες εναντίον κάποιου προσώπου και ότι οι αρχές ανακρίνουν πρόσωπα και ερευνούν τις συνθήκες του δυστυχήματος. «Η έρευνα παραμένει ανοιχτή και βρίσκεται σε εξέλιξη», αναφέρεται σε ανακοίνωση του γραφείου.

Η παραγωγή της ταινίας διακόπηκε «για αδιευκρίνιστη χρονική περίοδο», σύμφωνα με πολλά ειδησεογραφικά μέσα που επικαλούνται την εταιρεία παραγωγής Rust Movie Productions LLC.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις