Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Βόλος ΑΕΚ: Σύγκρουση ισοβαθμούντων
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βόλος ΑΕΚ: Σύγκρουση ισοβαθμούντων

Βόλος ΑΕΚ: Και οι δύο ομάδες θέλουν να αποδείξουν πως δίκαια και με το σπαθί τους κατέχουν την δεύτερη θέση στη βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Και οι δυο ομάδες που βρίσκονται στη δεύτερη θέση, έχοντας τους ίδιους βαθμούς, θέλουν να αποδείξουν πως δίκαια και με το σπαθί τους κατέχουν την θέση αυτή. Βέβαια και οι δύο, έτσι όπως είναι σήμερα η κατάσταση, είναι ισοδύναμες, έχουν τις ίδιες πιθανότητες νίκης. Το ζητούμενο είναι και για τους δυο το «απόδειξη τώρα…»!

Γιώργος Κοντονής

γράφει ο Γιώργος Κοντονής

Ο Βόλος, που αποτελεί και είναι η φετινή έκπληξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, έχει προετοιμαστεί με κάθε λεπτομερεια για το παιχνίδι με τη ΑΕΚ. Έτσι και σύμφωνα με τον σχεδιασμό του Ισπανού προπονητή Γκιγιέρμο Αμπασκάλ, ο Βόλος θα κτυπήσει την ΑΕΚ εκεί που… πονάει, ενώ θα την πρεσάρει πολύ ψηλα. Κάτι που είδαμε και την περασμένη Κυριακή στην Τούμπα στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Ο Βόλος που είναι συγκάτοικος με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ στη δεύτερη θέση με 13 βαθμούς, έχει 4 νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα.

Δεν ήταν τυχαίο γεγονός

Η ΑΕΚ του Αργυρή Γιαννίκη θα παίξει με το αγαπημένο του 4-2-3-1 και θα προσπαθήσει στον Βόλο να αποδείξει πως η εμφάνιση και η νίκη με 3-0 επί του Ατρομήτου δεν ήταν «τυχαίο γεγονός»! Έτσι στον Βόλο θέλει να επιβάλει απο την αρχή του αγώνα το δικό της ρυθμό. Θα προσέξει πολύ την άμυνα και φυσικά με οργανωμένες αντεπιθέσεις θα προσπαθήσει να σημειώσει γκολ. Σήμερα η ΑΕΚ, που κατέχει την δεύτερη θέση με 13 βαθμούς, έχει 4 νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις