Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Άριελ Κωνσταντινίδη – αποκάλυψη: Τη φίλησε βίαια βοηθός σκηνοθέτη όταν ήταν μικρή
LIFESTYLE

Άριελ Κωνσταντινίδη – αποκάλυψη: Τη φίλησε βίαια βοηθός σκηνοθέτη όταν ήταν μικρή

Άριελ Κωνσταντινίδη - αποκάλυψη: Η ηθοποιός δήλωσε σήμερα σε πρωινή εκπομπή πως υπήρξαν δύο φορές, σε μικρή ηλικία, που τη φίλησαν χωρίς τη θέλησή της. Τη μια φορά βοηθός σκηνοθέτη και την άλλη ηθοποιός...

Σε σοκαριστική αποκάλυψη προχώρησε σήμερα η ηθοποιός Άριελ Κωνσταντινίδη στην τηλεοπτική πρωινή εκπομπή του Alpha “Super Κατερίνα” με παρουσιάστρια την Κατερίνα Καινούργιου. Η ηθοποιός δήλωσε πως όταν ήταν σε μικρή ηλικία τη φίλησε χωρίς τη θέλησή της βοηθός σκηνοθέτη. Σε αυτό το σημείο, θυμίζουμε ότι η Άριελ Κωνσταντινίδη είχε έρθει πρώτη φορά σε επαφή με το θέατρο από όταν ήταν παιδί, ενώ έχει παίξει και στο πλευρό της εθνικής σταρ Αλίκης Βουγιουκλάκη. Η κα. Κωνσταντινίδη σημείωσε, ακόμα, πως ανάλογο περιστατικό συνέβη και μερικά χρόνια αργότερα από άλλον ηθοποιό. Επίσης διευκρίνισε πως αν και δεν το είπε τότε δημόσια, τελικά ήρθε η στιγμή να μιλήσει: «τώρα ήταν η κατάσταση τέτοια που είχε και νόημα να το πω». Μάλιστα, όπως είπε, όταν συνέβη το περιστατικό δεν ήθελε να ενημερώσει τη μητέρα της για ό,τι έγινε, επειδή φοβόταν ότι θα την «πάρει από το θέατρο».

Συγκριμένα, περιέγραψε το συμβάν ως εξής: «βοηθός τότε του σκηνοθέτη στην παράσταση που βρισκόμουν, με βούτηξε με βία και με φίλησε στο στόμα». Επίσης η ταλαντούχα ηθοποιός προσπάθησε να περιγράψει πώς ένιωσε μετά από ό,τι έγινε, λέγοντας: «Πάγωσα. Πρώτα απ’ όλα τρόμαξα γιατί ήταν με βία αυτό το άρπαγμα. Ήταν ένα φιλί πεταχτό. Τα έχασα, πάγωσα. Μετά σκέφτηκα ότι “δεν είναι τίποτα”. Είχα μάθει στις δυσκολίες ότι η δουλειά είναι πάνω απ’ όλα, αυτό που πρέπει να φέρω εις πέρας».

 

 

Η κατάληξη του σκηνοθέτη και το δεύτερο συμβάν

Επιπλέον, ανέφερε πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος απομακρύνθηκε από τη θέση του βοηθού σκηνοθέτη, αλλά όχι τελείως από την παράσταση: «Θυμάμαι ότι αυτός έφυγε από τη θέση του βοηθού σκηνοθέτη, οπότε δεν είχαμε πολλά στη συνέχεια. Όταν το έμαθε ο σκηνοθέτης δεν τον απομάκρυνε αμέσως γιατί ανέτρεξα στο πρόγραμμα όπου ήταν ακόμα. Μάλλον τον απομάκρυνε από τη θέση του βοηθού σκηνοθέτη». Στη συνέχεια, η ηθοποιός προχώρησε και σε δεύτερη σοβαρή αποκάλυψη, δηλώνοντας πως, δύο χρόνια αργότερα επαναλήφθηκε το ίδιο σκηνικό από άλλον ηθοποιό. Όπως περιέγραψε, θυμάται τα χέρια του στο πρόσωπό της, όταν την έπιασε για να τη φιλήσει, ενώ συμπλήρωσε: «Αυτό ήταν πιο δύσκολο γιατί δεν ήθελα με τίποτα να φύγω από την παράσταση, δεν ήθελα με τίποτα να χαλάσει η δουλειά και δεν είπα τίποτα σε κανέναν».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις