Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Οριστικά χωρίς κόσμο το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οριστικά χωρίς κόσμο το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Μια απόφαση που δημιουργεί ένα άνευ προηγουμένου δεδικασμένο

Χωρίς τους οπαδούς του στο πλευρό του θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, καθώς η επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ αποφάσισε να μην κάνει δεκτή την έφεση που κατέθεσαν οι Ερυθρόλευκοι, κόντρα στην απόφαση του πρωτοβάθμιου οργάνου της Super League. Συγκεκριμένα, το πρωί της Τρίτης η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ανακοίνωσε και επίσημα την απόφασή της, αναφέροντας τα εξής: «Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων αποφάσισε να απορρίψει ως απαράδεκτη την έφεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά της υπ’ αριθ. 143/2021 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League 1».

Καθίσταται σαφές ότι πρόκειται για μια απόφαση που δημιουργεί ένα άνευ προηγουμένου δεδικασμένο στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Υπενθυμίζουμε ότι η πρόεδρος του πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League, είχε τιμωρήσει τον Ολυμπιακό με ποινή μίας αγωνιστικής και 13.000 € πρόστιμο για το άναμμα καπνογόνων από τους οπαδούς των Πειραιωτών στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και με πρόσχημα ότι ήταν δις υπότροποι.

Η συγκεκριμένη τιμωρία ήταν τέτοια, που με βάση μια ερμηνεία του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, ο Ολυμπιακός δεν είχε τη δυνατότητα να κάνει έφεση. Να σημειωθεί πως ποτέ πριν  δεν είχε υπάρξει τιμωρία έδρας για καπνογόνα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις