Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

08

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κατερίνα Παπουτσάκη: Όταν εμφανίστηκε με το πιο μικρό μαγιό που έχετε δει ποτέ
LIFESTYLE

Κατερίνα Παπουτσάκη: Όταν εμφανίστηκε με το πιο μικρό μαγιό που έχετε δει ποτέ

Κατερίνα Παπουτσάκη: Μαζί με το σκυλάκι, δεν ξέρεις ποιον να πρωτοικοιτάξεις!

Αναλογίες μοντέλου έχει η Ελληνίδα ηθοποιός Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία είναι απόφοιτη της Δραματικής Σχολής Ίασμος του Βασίλη Διαμαντόπουλου, καθώς είναι φανερό πως το σώμα της έχει επανέλθει πλήρως μετά τη γέννηση και του δεύτερου της παιδιού, με την ίδια να απολαμβάνει όποτε μπορεί χαλαρές στιγμές παρέα με την οικογένεια της και φίλους. Σε μια από τις δημοσιεύσεις της από το περασμένο καλοκαίρι στο επίσημο και προσωπικό της προφίλ στο Instagram, η Κατερίνα Παπουτσάκη πόζαρε φορώντας ένα μαύρο μπικίνι και εντυπωσίασε με το καλλίγραμμο κορμί της από τις διακοπές της στην Κεφαλονιά. «Chillin με τη φίλη μου τη Λόλα!», έγραψε στη λεζάντα που συνόδευε την ανάρτηση, αναφερόμενη στο σκυλάκι που φαίνεται στη φωτογραφία και τα likes «έπεσαν» βροχή!

Κατερίνα Παπουτσάκη: Με λευκό μπικίνι, σκέτη οπτασία

Πρόσφατα η πανέμορφη ηθοποιός πόσταρε μία ακόμα φανταστική φωτογραφία με ένα υπέροχο μαγιό. Η λήψη είναι από τα γυρίσματα της σειράς εποχής της κρατικής τηλεόρασης «Τα καλύτερά μας χρόνια», η οποία συνεχίζει για δεύτερη χρονια και στην οποία η ηθοποιός υποδύεται τη Μαιρούλα. Όπως γράφει στο caption: «4 και σήμερα για να ζήσουμε #TaKaliteraMasXronia σε παραλίες ξανά, σε σπίτια γεμάτα αγάπη, με ανατροπές και εξελίξεις που θα γράψουν ιστορία! Η Μαιρούλα και ο Στέλιος ανυπομονούν να μοιραστούν μαζί σας την ιστορία τους».

Η σειρά διαδραματίζεται στη δεκαετία του 1970 και στη σκηνή, που καταλαβαίνουμε από το backround πως γυρίζεται σε κάποια παραλία, η ηθοποιός φορά ένα λευκό μπικίνι και ένα top με wavy τελείωμα στο πάνω μέρος και σούρες στο κάτω.

Η σειρά την περασμένη σεζόν έβαλε ξανά στο προσκήνιο της μυθοπλασίας την κρατική τηλεόραση, καθώς απέκτησε πάρα πολλούς θαυμαστές. Η νοσταλγική διάθεση, οι ανθρώπινες ιστορίες και οι έξυπνες ατάκες κράτησαν το κοινό, το οποίο ανυπομονεί – όπως φαίνεται και στα σχόλια της ανάρτησης της Κατερίνας Παπουτσάκη- για τα νέα επεισόδια. Στην επιτυχία του σίριαλ συνέβαλαν επίσης και τα κοστούμια των ηθοποιών, τα οποία επιμελείται η ενδυματολόγος Μαρία Κοντοδήμα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις