Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μητσοτάκης – Τζέιμς Μποντ: Σινεμά μαζί με τον γιο του
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης – Τζέιμς Μποντ: Σινεμά μαζί με τον γιο του

Μητσοτάκης - Τζέιμς Μποντ: O Κυριάκος Μητσοτάκης και ο γιος του Κωνσταντίνος πήγαν σινεμά για να δουν Τζέιμς Μποντ.

Την νέα ταινία του James Bond, παρακολούθησε το Σάββατο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον γιο του, Κωνσταντίνο. Σε φωτογραφία που ανέβασε ο πρωθυπουργός στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ο Κυριάκος και Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, εμφανίζονται χαμογελαστοί και αγκαλιασμένοι περιμένοντας να αρχίσει η ταινία. Μάλιστα, ο πρωθυπουργός σχολιάζει «Αναμένοντας τον #007!».

Tι θα δούμε στο No Time to Die

Ο Μποντ έχει εγκαταλείψει την ενεργό δράση και απολαμβάνει μια ήρεμη ζωή στην Τζαμάικα. Η γαλήνη του θα διακοπεί, όταν ο παλιός του φίλος Φίλιξ Λέιτερ της CIA εμφανίζεται, ζητώντας τη βοήθειά του. Η αποστολή διάσωσης ενός επιστήμονα που τον έχουν απαγάγει αποδεικνύεται πιο περίπλοκη απ’ ό,τι αναμενόταν, οδηγώντας τον 007 στα χνάρια ενός μυστηριώδους «κακού», που διαθέτει ένα τεχνολογικό φονικό όπλο. Η 25η περιπέτεια του Τζέιμς Μποντ και η τελευταία για τον Ντάνιελ Κρεγκ μετά από πολλές περιπέτειες έρχεται στις αίθουσες.

Ο Μποντ έχει εγκαταλείψει την ενεργό δράση και απολαμβάνει μια ήρεμη ζωή στη Τζαμάικα- μάλιστα το σπίτι που έγιναν τα γυρίσματα ανήκει στον Ίαν Φλέμινγκ. Αλλά η γαλήνη και η καθημερινότητα δεν είναι λέξεις που ταιριάζουν στον 007. Όταν ένας παλιός γνώριμος, ο Φίλιξ Λέιτερ της CIΑ, εμφανίζεται για να του ζητήσει τη βοήθειά του, ο Μποντ πρέπει να ξαναπιάσει τα όπλα. Η αποστολή του είναι να διασώσει έναν Ρώσο επιστήμονα που έχει απαχθεί από μια εγκληματική οργάνωση, για την οποία μάλλον δουλεύει και η αγαπημένη του Μαντλέν. Έτσι ταξιδεύει ως την Κούβα και από εκεί στη βρετανική πρωτεύουσα για να ανακαλύψει παρακρατικά μυστικά, που θα τον οδηγήσουν στα χνάρια ενός μυστηριώδους « κακού», ο οποίος διαθέτει μια επικίνδυνη, νέα τεχνολογία, που μπορεί να εξολοθρεύσει την ανθρωπότητα. Πέρα όμως από τη δουλειά, ο Μποντ πρέπει να λύσει και μια αυστηρά προσωπική του υπόθεση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις