Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Βασίλης Λεβέντης: Το ανατριχιαστικό video που μιλούσε για το εμβόλιο – Γι’ αυτό δεν το έκανε
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βασίλης Λεβέντης: Το ανατριχιαστικό video που μιλούσε για το εμβόλιο – Γι’ αυτό δεν το έκανε

Βασίλης Λεβέντης: Ο κ. Λεβέντης είχε διαγνωστεί θετικός πριν από 10 περίπου μέρες

Στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Covid του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» νοσηλεύεται διασωληνωμένος ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς οι επόμενες 48 ώρες θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμες καθώς η αξονική στην οποία υπεβλήθη ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων έδειξε ότι έχει υποστεί εκτεταμένες βλάβες, λόγω των επιπλοκών. Ο κ. Λεβέντης είχε διαγνωστεί θετικός πριν από 10 περίπου μέρες και στην αρχή της περιπέτειας του τίποτα δεν προμήνυε τα όσα θα ακολουθούσαν. Ο κ. Λεβέντης είχε μεταβεί στον Ευαγγελισμό όπου του δόθηκαν οδηγίες για κατ’ οίκον νοσηλεία και τέθηκε σε καραντίνα. Μετά από μια εβδομάδα όμως η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και χθες πήγε εκ νέου στο νοσοκομείο.

Μέσα σε ένα δίωρο από την εισαγωγή του, οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να διασωληνωθεί, αφού είχε βαριά πνευμονία. Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων δεν είχε κάνει το εμβόλιο διότι όπως αναφέρουν πηγές του κόμματός του είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα και ή φοβήθηκε ή ίσως είχε λάβει σχετική οδηγία από κάποιο γιατρό (σενάριο που δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες).

Σε κάθε περίπτωση και παρά τις αρχικές πληροφορίες ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων όχι μόνο δεν ήταν αρνητής, αλλά προέτρεπε τον κόσμο να εμβολιαστεί και να μην ακούει τις “τρέλες των συνωμοσιολόγων”.

Δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο με τον Βασίλη Λεβέντη να μιλάει για το εμβόλιο
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις