Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Λίντα Εβαντζελίστα πλαστικές: Στη Δικαιοσύνη μετά την “παραμόρφωση”
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Λίντα Εβαντζελίστα πλαστικές: Στη Δικαιοσύνη μετά την “παραμόρφωση”

Λίντα Εβαντζελίστα πλαστικές: Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει το διεθνώς αναγνωρισμένο top model

Σοκ έχει προκαλέσει στον χώρο της μόδας, του lifestyle και της ομορφιάς η αποκάλυψη της Λίντα Εβαντζελίστα ότι έχει παραμορφωθεί μόνιμα μετά από διαδικασία αισθητικής βελτίωσης που έκανε στο πρόσωπό της. Το 56χρονο μοντέλο θρύλος των 90΄s που άλλαξε τα δεδομένα της ομορφιάς παραμένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τα τελευταία 5 χρόνια και αποφάσισε να εξηγήσει ότι αυτό συνέβη μετά από διαδικασία κρυολυπόλυσης, η οποία την άφησε μόνιμα παραμορφωμένη στο πρόσωπο. Μάλιστα, το πρώην supermodel κατέθεσε αγωγή 50 εκατ. δολαρίων ως αποζημίωση από την εταιρεία που ευθύνεται για την κατάσταση του προσώπου της.

Η κρυολιπόλυση είναι μια μη επεμβατική θεραπεία μείωσης του τοπικού λίπους από συγκεκριμένες περιοχές του ανθρώπινου σώματος. Η τεχνολογία βασίζεται στην καταστροφή των κυττάρων του λιπώδους ιστού με ειδικό μηχανισμό ψύξης. Καταστρέφοντας λιποκύτταρα η μέθοδος υπόσχεται τη μείωση του λίπους στη συγκεκριμένη περιοχή. Η απόπτωση των λιποκυττάρων γίνεται όταν εκτεθούν σε θερμοκρασίες κοντά στους -9 βαθμούς Κελσίου.

Οι παρενέργειες που παραμόρφωσαν την Εβαντζελίστα

Κάνοντας τη συγκεκριμένη θεραπεία, η Εβαντζελίστα στόχευε να μειώσει το λίπος σε συγκεκριμένο σημείο του προσώπου της. Ωστόσο, όπως εξήγησε η ίδια, η θεραπεία αντί να μειώσει αύξησε τα λιποκύτταρά της και την άφησε μόνιμα παραμορφωμένη. Στη συνέχεια το διάσημο μοντέλο υπεβλήθη σε δύο επώδυνες, διορθωτικές χειρουργικές επεμβάσεις προκειμένου να βελτιώσει την εικόνα του προσώπου της. Ωστόσο, και οι δύο επεμβάσεις απέτυχαν. Και όπως η ίδια ισχυρίζεται, πλέον είναι αγνώριστη.

Τα supermodel στο πλευρό της Εβαντζελίστα

Η Κάρλα Μπρούνι, η οποία υπήρξε επίσης διάσημο supermodel των 90’s έγραψε ένα ποστ στο instagram ζητώντας σεβασμό προς την Εβαντζελίστα: “ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ. Η Λίντα είναι και θα είναι για πάντα ένα από τα πιο σημαντικά ονόματα στη βιομηχανία της μόδας και όχι μόνο – μια πραγματική γυναίκα που εμπνέει, ανεξάρτητα από οτιδήποτε άλλο”.

Σίντι Κρόφορντ: Είμαι περήφανη για σένα

Αλλά και η Σίντι Κρόφορντ στήριξε την Εβαντζελίστα αναδημοσιεύοντας το ποστ της και επαινώντας την για τη δύναμή της.

To ίδιο και η Ναόμι Κάμπελ, η οποία αναδημοσίευσε και εκείνη το ποστ της και έγραψε:

“Μπράβο Λίντα, είμαι τόσο περήφανη για σένα. Σε αγαπώ”.

Λίντα Εβαντζελίστα: Έτσι καταστράφηκε το πρόσωπό της - Οι παρενέργειες που την παραμόρφωσαν
Στο γράμμα που δημοσίευσε, η 56χρονη γράφει:

“Σήμερα έκανα ένα μεγάλο βήμα για να διορθώσω ένα λάθος που με έκανε να υποφέρω τα τελευταία πέντε χρόνια. Για τους θαυμαστές μου που αναρωτήθηκαν γιατί δεν εργάζομαι ενώ η καριέρα των μοντέλων στην ηλικία μου συνεχίζεται κανονικά, ο λόγος είναι ότι παραμορφώθηκα βάναυσα από τη διαδικασία του Zeltiq CoolSculpting, η οποία έκανε το αντίθετο από ό, τι είχε υποσχεθεί. Αύξησε αντί να μειώσει τα λιποκύτταρά μου και με άφησε παραμορφωμένη, ακόμη και έπειτα από δυο επίπονες, ανεπιτυχείς χειρουργικές επεμβάσεις που έκανα για να διορθώσω την κατάσταση. Έγινα αυτό που τα media περιγράφουν… “αγνώριστη””.

Η Εβαντζελίστα, η οποία ήταν ένα από τα πιο περιζήτητα supermodels της δεκαετίας του 1990, αναφέρει ακόμη ότι δίνει μάχη με την κατάθλιψη: “Έχω αναπτύξει παράδοξη λιπώδη υπερπλασία ή PAH, έναν κίνδυνο για τον οποίο δεν ενημερώθηκα πριν από τις επεμβάσεις. H PAH όχι μόνο κατέστρεψε τον τρόπο βιοπορισμού μου, αλλά με έστειλε σε έναν κύκλο βαθιάς κατάθλιψης, βαθιάς θλίψης και στα χαμηλότερα επίπεδα αυτοεκτίμησης. Στην πορεία, έχω γίνει αντικοινωνική”.

Η Λίντα Εβαντζελίστα, η οποία έκανε μερικές από τις τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις της το 2015, κατέληξε: “Με αυτήν την αγωγή, προχωράω για να απαλλαγώ από τη ντροπή και δημοσιοποιώ με την ιστορία μου. “Έχω κουραστεί να ζω έτσι. Θα ήθελα να βγαίνω από την πόρτα μου με το κεφάλι ψηλά, παρά το γεγονός ότι δεν μοιάζω πια με τον εαυτό μου “.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις