Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Πετρούνιας – Μιλλούση γάμος: Παντρεύονται το Σάββατο!
LIFESTYLE

Πετρούνιας – Μιλλούση γάμος: Παντρεύονται το Σάββατο!

Πετρούνιας - Μιλλούση γάμος: Η αποκάλυψη της Δανάης Μπάρκα για τον γάμο του Λευτέρη Πετρούνια και της Βασιλικής Μιλλούση.

Την αποκάλυψη ότι ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλούση παντρεύονται το Σάββατο έκανε η Δανάη Μπάρκα. Το αγαπημένο ζευγάρι που έχει αποκτήσει δύο κόρες, θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας σε λίγες μέρες. Στο πάρτι του γάμου τους θα βρεθεί ο Ηλίας Μπόγδανος ο οποίος θα τραγουδήσει, όπως αποκάλυψαν στην εκπομπή. Το ζευγάρι έχει ήδη κάνει πολιτικό γάμο τον Ιούλιο του 2019, πριν τον ερχομό της πρώτης κόρη του. Την αποκάλυψη έκανε ο Άρης Καβατζίκης.

Λίγους μήνες πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση βάφτισαν τις δύο κόρες τους. Το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει ξεχωριστά τον γάμο και την βάπτιση των παιδιών του. Η βάπτιση έγινε στην Παλαιά Φώκαια, στην Παναγία Καταφυγιώτισσα. Η μεγαλύτερη κόρη του ζευγαριού, που γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 2019, πήρε το όνομα Σοφία, ενώ η μικρότερη που ήρθε στον κόσμο τον Δεκέμβριο του 2020, πήρε το όνομα Ελένη. Μάλιστα, νονός της Σοφίας ήταν ο frontman των “Μελισσών” Χρήστος Μάστορας, πολύ καλός φίλος του Λευτέρη Πετρούνια. Τη μικρή Ελένη βάφτισαν ο στενός φίλος και συνεργάτης του Λευτέρη Πετρούνια, Γιάννης Κρικρής και η παιδική φίλη και συναθλήτρια της Βασιλικής, Θάλεια Παλιαρούτα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις