Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Γουίλι Γκάρσον καρκίνος: Πέθανε ο «Στάνφορντ Μπλατς» του Sex and the City
ΚΟΣΜΟΣ

Γουίλι Γκάρσον καρκίνος: Πέθανε ο «Στάνφορντ Μπλατς» του Sex and the City

Γουίλι Γκάρσον καρκίνος: Ο ηθοποιός πέθανε από καρκίνο το απόγευμα της Τρίτης - Το συγκινητικό μήνυμα του γιού του

Ο ηθοποιός Γουίλι Γκάρσον ο οποίος έγινε γνωστός στο διεθνές τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη σειρά Sex and the City και το ρόλο του Stanford Blatch, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 57 ετών. Την είδηση του θανάτου, κοινοποίησε ο γιος του, Νέιθαν Γκάρσον, ο οποίος έγραψε στο Instagram «Σε αγαπώ τόσο πολύ μπαμπά. Αναπαύσου εν ειρήνη. Είμαι τόσο ευγνώμων που μοιράστηκες όλες τις περιπέτειές σου με μένα και κατάφερες τόσο πολλά. Είμαι τόσο περήφανος για σένα». Ο ηθοποιός πέθανε από καρκίνο το απόγευμα της Τρίτης, σύμφωνα με το PEOPLE.

Εκπρόσωπος της HBO επιβεβαίωσε τον θάνατο του ηθοποιού,

«Ο Γουίλι Γκάρσον ήταν στην ζωή, όπως και στην οθόνη, ένας αφοσιωμένος φίλος και ένα λαμπρό φως για τον καθέναν στο σύμπαν του», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση. «Δημιούργησε έναν από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες στο πάνθεον της HBO και ήταν ένα μέλος της οικογένειάς μας για 25 χρόνια. Είμαστε βαθιά θλιμμένοι που πληροφορηθήκαμε τον θάνατό του και απευθύνουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας στην οικογένειά του και τους αγαπημένους του».

Στο Sex and the City, ο Γκάρσον υποδύθηκε τον Stanford Blatch, φίλο και έμπιστο της ηρωίδας Κάρι Μπράντσο/Σάρα Τζέσικα Πάρκερ. Είχε παίξει και στις δύο κινηματογραφικές ταινίες του franchise. Γεννημένος στο Νιου Τζέρσι, ξεκίνησε να ασχολείται με την υποκριτική σε ηλικία 13 ετών. Μετά τις σπουδές του στο πανεπιστήμιο Wesleyan, έπαιξε γρήγορα μικρούς ρόλους σε μεγάλες παραγωγές του Χόλιγουντ, στο Cheers και στο Family Ties.

Εκτός από το Sex and the City, ο Γκάρσον εμφανίστηκε σε πολύ δημοφιλείς αμερικανικές σειρές όπως οι White Collar, NYPD Blue και Χαβάη Πέντε-Μηδέν. Αναμενόταν να εμφανιστεί και στην μεγάλη επιστροφή του Sex and the City, που θα κάνει πρεμιέρα αργότερα μέσα στην χρονιά. Ο Γκάρσον είχε υιοθετήσει τον γιο του Νέιθαν, και ήταν ένθερμος υποστηρικτής των οργανισμών που βοηθούσαν παιδιά να βρουν οικογένειες μέσω της υιοθεσίας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nathen Garson (@nathen_garson)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις