Αθήνα

°C

Τετάρτη

20

Οκτωβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σοβαρό πρόβλημα στον Άρη
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σοβαρό πρόβλημα στον Άρη

Άρης: Στη Θεσσαλονίκη υπάρχει μουρμούρα...

Δεν πηγαίνει καλά η κατάσταση στους Κίτρινους τη φετινή αγωνιστική περίοδο, καθώς μετά από τον θερινό ευρωπαϊκό αποκλεισμό, έσκασε η είδηση για το -6 ενώ και αγωνιστικά η ομάδα δεν έχει αρχίσει καλά στο πρωτάθλημα. Το πρόβλημα, όμως, φαίνεται ότι είναι πιο σοβαρό, δεδομένου ότι όπου υπάρχει καπνός συνήθως υπάρχει και φωτιά. Και εξηγούμαστε: Το ρεπορτάζ από τη Θεσσαλονίκη αναφέρει ότι στον Άρη υπάρχει πρόβλημα με τους Εντιαγιέ και Καμαρά! Δηλαδή τις δύο μεγάλες καλοκαιρινές μεταγραφές.

Μάλιστα, ο Άκης Μάντζιος σκόπευε να τους άφηνε εκτός αν υπήρχαν αξιόπιστες εναλλακτικές! Για τον Καμαρά υπάρχει έτσι κι αλλιώς προβληματισμός, γιατί αν και η μεγάλη μεταγραφή του συλλόγου το καλοκαίρι, δεν φαίνεται ότι είναι ο επιθετικός που έψαχνε ο σύλλογος. Στη Θεσσαλονίκη υπάρχει μουρμούρα για τη συμπεριφορά των δύο παικτών στα αποδυτήρια, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι εντάσσεται σε ένα ευρύτερο αγωνιστικό πρόβλημα που υπάρχει στην ομάδα αυτό το διάστημα.

Αν ο Άρης κερδίσει τον Παναθηναϊκό στο Βικελίδης, μπορεί όλα να ξεχαστούν άμεσα και να μην υπάρξουν περαιτέρω προβλήματα Αν, όμως, το αποτέλεσμα εναντίον των Πράσινων είναι αρνητικό, μην αποκλείσετε να υπάρξουν εξελίξεις και όχι μόνο στη θέση του προπονητή…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις