Αθήνα

°C

Σάββατο

16

Οκτωβρίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κατερίνα Καινούργιου: Τι δήλωσε για τη συλληφθείσα παίκτρια ριάλιτι με την κοκαΐνη
LIFESTYLE

Κατερίνα Καινούργιου: Τι δήλωσε για τη συλληφθείσα παίκτρια ριάλιτι με την κοκαΐνη

Κατερίνα Καινούργιου: Η πρώην παίκτρια τηλεοπτικού ριάλιτι είχε κάνει το πέρασμά της και από την προηγούμενη εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Η υπόθεση της πρώην παίκτριας ριάλιτι που συνελήφθη κατηγορούμενη για 7,8 κιλών κοκαΐνης πριν από λίγες ημέρες μαζί με τον σύντροφό της, σόκαρε το πανελλήνιο. Όμως είναι βέβαιο πως ακόμη πιο ταραγμένοι είναι εκείνοι που είχαν συνεργαστεί μαζί της, στον έναν ή τον άλλο βαθμό, όπως η Κατερίνα Καινούργιου. Τι σχέση είχε η ξανθιά παρουσιάστρια με τη συλληφθείσα που αρνείται όλες τις κατηγορίες; Συμμετείχε σε μια από τις ενότητες της εκπομπής που παρουσίαζε η Κατερίνα Καινούργιου στο Open και συγκεκριμένα στα «Διλήμματα».

Σήμερα το πρωί, λοιπόν, η Κατερίνα Καινούργιου τοποθετήθηκε δημόσια για την 29χρονη πρώην παίκτρια ριάλιτι.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου είπε:

«H συγκεκριμένη – δε μπορούμε να πούμε το όνομά της – όταν είχε βγει από αυτό το ριάλιτι, είχε παίξει και στα διλήμματα που είχαμε στην εκπομπή στο προηγούμενο κανάλι. Τη γνωρίζουμε. Την είχαμε δει στα γυρίσματα και την είχαμε δει και μια φορά στο πλατό που την είχαμε φιλοξενήσει μαζί με τον τότε σύντροφο. Ήταν τότε με ένα παιδί που τα είχε φτιάξει μέσα στο ριάλιτι, πέρασαν από ένα casting και έπαιξαν μετά στα Διλήμματα. Προφανώς μεαυτόν ήταν παλιά, χώρισαν και τα τελευταία δυο χρόνια ήταν πάλι μαζί. Θέλω να διευκρινίσω όμως κάτι, τα παιδιά που ήταν τότε στα διλήμματα, επειδή επικοινώνησα μαζί τους, δεν είχαν αντιληφθεί κάτι. Όταν βλέπεις κάποιον δυο ώρες σε ένα γύρισμα δε μπορείς να ξέρεις τι κάνει στη ζωή του».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις