Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ανθή Βούλγαρη σύζυγος: Αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον ιδιαίτερο γάμο
LIFESTYLE

Ανθή Βούλγαρη σύζυγος: Αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον ιδιαίτερο γάμο

Ανθή Βούλγαρη σύζυγος: Η πιο εναλλακτική νύφη στην τοποθεσία Πήλιο.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει εδώ και έναν χρόνο η Ανθή Βούλγαρη, από τότε δηλαδή που παντρεύτηκε τον επί σειρά ετών αγαπημένο της, Κώστα Κωνσταντινίδη. Το μυστήριο τελέστηκε πριν ακριβώς από έναν χρόνο στο Πήλιο και ο γάμος αν και παραδοσιακός είχε ροκ αλλά και boho πινελιές.

Η δημοσιογράφος, τηρώντας τις παραδόσεις του Πηλίου, και στάμνα με νερό πήρε, και στην εκκλησία με άλογο πήγε και με παραδοσιακή μουσική “ντύθηκε” όλο το σκηνικό. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο τραγουδιστής Πέτρος Ιακωβίδης και δυο ακόμη φίλοι της νύφης και του γαμπρού. Σε πιο πρόσφατα νέα τώρα, η εντυπωσιακή δημοσιογράφος του Mega, με αφορμή την επέτειο του γάμου της, έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η οποία περιελάμβανε αδημοσίευτα πλάνα από το μυστήριο καθώς και μία πολύ τρυφερή λεζάντα:

“Πέρασε κιόλας ένας χρόνος! Η ωραιότερη μέρα της ζωής μου, το δικό μας παραμύθι. Ο δικός μου ιππότης.. Σε ευχαριστώ πολύ @kostaskonstantinidis που είσαι δίπλα μου στις πιο όμορφες και στις πιο δυσκολες στιγμές. Σε λατρεύω! ❤️❤️❤️”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anthi Voulgari (@anthivoulgari)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anthi Voulgari (@anthivoulgari)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις