Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Πάιατ: Σχόλιο για την υπουργοποίηση Αποστολάκη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πάιατ: Σχόλιο για την υπουργοποίηση Αποστολάκη

Πάιατ: Να συγχαρεί τον Βαγγέλη Αποστολάκη για την ανάληψη του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη έσπευσε ο πρέσβης των ΗΠΑ.

Δεν πρόλαβε να δώσει μέσω twitter συγχαρητήρια στον Βαγγέλη Αποστολάκη για την υπουργοποίησή του ο Αμερικανός πρέσβυς Τζέφρυ Πάιατ και αυτός παραιτήθηκε, επικαλούμενος την έλλειψη διακομματικής συναίνεσης. «Τα θερμότερα συγχαρητήρια στον φίλο μου ναύαρχο Αποστολάκη για τον διορισμό του ως νέου Υπουργού Πολιτικής Προστασίας της Ελλάδας – ένας ιδιαίτερα σημαντικός ρόλος καθώς και οι δύο χώρες αντιμετωπίζουν την πρόκληση των άγριων πυρκαγιών που προκαλούνται από το κλίμα και επίσης ένα πλούσιο πεδίο για μελλοντική συνεργασία» έγραψε στο twitter ο Αμερικανός πρέσβης Τζέφρυ Πάιατ. Υπενθυμίζεται ότι γνωριμία μεταξύ των δύο ανδρών ανάγεται στην εποχή που ο Βαγγέλης Αποστολάκης ήταν αρχηγός ΓΕΕΘΑ, αλλά και στη συνέχεια, όταν ο Βαγγέλης Αποστολάκης επελέγη από τον Αλέξη Τσίπρα για υπουργός Άμυνας στη θέση του Πάνου Καμμένου.

Παράλληλα ο Τζέφρι Πάιατ με ανάρτησή του στο twitter εκφράζει την ευγνωμοσύνη του για τη συνεργασία που είχε με το Βασίλη Κικίλια στο υπουργείο Υγείας και δηλώνει ότι ευελπιστεί να συνεχιστεί αυτή η συνεργασία στο υπουργείο Τουρισμού με την στόχο την οικονομική ανάκαμψη της χώρας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις