Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Χαρά Παππά – άγχος: Η εμπειρία που μοιράστηκε με τους followers
LIFESTYLE

Χαρά Παππά – άγχος: Η εμπειρία που μοιράστηκε με τους followers

Χαρά Παππά - άγχος: Το μοντέλο μίλησε για την εμπειρία της με το άγχος και πώς το αντιμετωπίζει

H Χαρά Παππά είναι από τις κοπέλες, που ξεχώρισαν μέσα από το ριάλιτι μοντέλων GNTM και φροντίζει να διατηρεί μία πολύ καλή σχέση με το κοινό της στα social media, μιλώντας συχνά για θέματα, που την απασχολούν. Αυτή την φορά, στα πλαίσια ενός Q&A που έκανε με τους followers της στο Instagram, μίλησε σχετικά με την δική της εμπειρία με το άγχος. Σε ερώτηση που έκανε μία ακόλουθός της για το αν έχει αντιμετωπίσει κι εκείνη κάποιο πρόβλημα με το άγχος, το νεαρό μοντέλο απάντησε με ένα μακροσκελές μήνυμα, που περιγράφει την εμπειρία της και δίνει την δική της συμβουλή.

«Καταλαβαίνω απόλυτα τι εννοείς. Αυτός ο καθημερινός, επί μήνες πόνος σε όλο το σώμα και η κόπωση που δεν έχεις να την αποδώσεις κάπου… Δυστυχώς και εγώ το άγχος μου δεν έχω καταφέρει να το ρυθμίσω ακόμα! Έχω καταφέρει να μειώσω τις στιγμές πανικού. Αλλά αυτή η κούραση δεν είναι κάτι, που έχει φύγει ακόμα από πάνω μου.

Έχω παρατηρήσει όμως, ότι εμένα με βοηθάει να πιέζω τον εαυτό μου ακόμα κι αν νιώθω κόπωση να κάνω γυμναστική ή να βγω μια βόλτα κοντά σε πράσινο τοπίο ή να κάνω κάτι που με ευχαριστεί! Αυτό βοηθάει κυρίως στην παραγωγή ενδορφίνων (ορμόνες ευτυχίας) και βοηθάνε να νιώθω καλύτερα συνολικά. Θετικές επίσης, ορμόνες παράγονται με τις αγκαλιές. Τουλάχιστον 8 αγκαλιές την ημέρα χρειάζεται ένας άνθρωπος. Σε μία εποχή που όλοι είμαστε αποξενωμένοι πίσω από οθόνες, δεν μου φαίνεται περίεργο που όλοι υποφέρουμε από άγχος», απάντησε χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτησή της:
χαρα_παπα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις