Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Παπακαλιάτης νέα σειρά- Δάσκαλος: Το πρώτο βίντεο από τα γυρίσματα
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Παπακαλιάτης νέα σειρά- Δάσκαλος: Το πρώτο βίντεο από τα γυρίσματα

Παπακαλιάτης νέα σειρά: Επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από πολλά χρόνια απουσίας ο ταλαντούχος ηθοποιός και σκηνοθέτης

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει στα τηλεοπτικά δρώμενα με τη νέα του σειρά «Ο Δάσκαλος», τα γυρίσματα της οποίας έχουν ήδη ξεκινήσει. Η ιστορία της σειράς θα εξελιχθεί στην Αθήνα, στην Κέρκυρα και στους Παξούς, ενώ ανάμεσα στους καταξιωμένους ηθοποιούς που θα συμμετέχουν θα δούμε και τη σπουδαία Χαρούλα Αλεξίου σε έναν ρόλο-έκπληξη.

Η υπόθεση εστιάζει σε έναν δάσκαλο μουσικής που ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα, τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει…

Η εμφάνιση έκπληξη της Χαρούλας Αλεξίου

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους πρόκειται να δούμε τους: Χριστόφορο Παπακαλιάτη, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνη Μουρατίδη, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοο Αλμπάνη, Γιάννη Τσορτέκη, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστη Χαλκιά, Γιώργο Μπένο, Δημήτρη Κίτσο. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το πρώτο backstage βίντεο από τα γυρίσματα της σειράς που θα προβληθεί στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Η βασική ιστορία της σειράς

Ο δάσκαλος (Χριστόφορος Παπακαλιάτης), επισκέπτεται τους Παξούς εν μέσω πανδημίας, με στόχο να δημιουργήσει από την αρχή ένα φεστιβάλ μουσικής. Δείχνει ενθουσιασμένος, αλλά και διστακτικός με το νέο του αυτό βήμα. Δέχεται αυτή τη μεγάλη πρόταση, χωρίς να συνειδητοποιεί πόσο πολύ θα αλλάξει η καθημερινότητά του. Εκεί, θα προτείνει στην Χαρούλα Αλεξίου (η οποία θα υποδυθεί μία εξαιρετική τραγουδίστρια) να τραγουδήσει στο φεστιβάλ του.

Η Χάρις Αλεξίου θα μπει στον ρόλο μίας γυναίκας, μιας σπουδαίας ερμηνεύτριας η οποία έχασε την αίγλη της με το πέρας του χρόνου. Μιας ηρωίδας που αναζητά τρόπους να βρει ξανά τον παλιό της εαυτό πάνω στη μουσική σκηνή και στα μάτια του κόσμου.

Ο πρωταγωνιστής κι εκείνη γίνονται μία αχώριστη ομάδα, με τις ζωές τους να αλλάζουν ριζικά. Αξίζει να σημειωθεί πως αρκετά στοιχεία της σειράς, και κυρίως του ρόλου της, είναι εμπνευσμένα από τη ζωή της κορυφαίας ερμηνεύτριας. Περισσότερα επί της οθόνης στα μέσα του χειμώνα.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις