Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Πάολα πρώην σύζυγος: Η ευχή για τα γενέθλιά του
LIFESTYLE

Πάολα πρώην σύζυγος: Η ευχή για τα γενέθλιά του

Πάολα πρώην σύζυγος: Μπορεί η Πάολα και ο Φώτης να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους, ωστόσο διατηρούν πολύ καλές σχέσεις

Ο Φώτης Ζογλοπίτης είχε τα γενέθλιά του και η πρώην σύζυγός του, Πάολα του ευχήθηκε με έναν τρυφερό τρόπο. Οι δυο τους ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz και παρόλο που αποφάσισαν τελικά, να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, διατηρούν άψογες σχέσεις.

«Η Πάολα έχει ξινίσει με τη μίμησή μου»: Η αποκάλυψη της Ματθίλδης Μαγγίρα (vid)
«Τα…τέτοια της Πάολα δεν είναι από σιλικόνη μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι» – Απίστευτη δήλωση Μπαλάφα
“Αν με μαστιγώνατε τότε μπορεί να της έγραφα” – Ο Παπαδημητρίου, για Πάολα και Φουρέιρα

Στα γενέθλιά του, λοιπόν, η γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια του ευχήθηκε δημόσια αναρτώντας μία οικογενειακή τους φωτογραφία.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο από την αποφοίτηση της κόρης τους, Παολίνα και στην λεζάντα έγραψε: «Happy birthday @fotiszoglo ! Happy family: όταν η Παολίνα αποφοίτησε…..και διέπρεψε».

Δείτε το στιγμιότυπο:

Με ποια έχει σχέση ο Φώτης Ζογλοπίτης

Σύμφωνα με το Lοve it ο πρώην σύζυγος της Πάολας, Φώτης Ζογλοπίτης είναι ζευγάρι με πρώην παίκτρια του ριάλιτι του ΣΚΑΙ «House of Fame». Ο λόγος για την Άλεξ Μαντή. Μάλιστα, όπως τόνισε ο Μάνος Μαγιάτης, η Άλεξ Μαντή και ο Φώτης Ζογλοπίτης είναι αρκετά χρόνια μαζί. Χαρακτηριστικό είναι, πως η σπουδάστρια της μουσικής ακαδημίας «House of Fame» έχει πολύ καλές σχέσεις με την Πάολα, με την οποία έχει συνεργαστεί στο παρελθόν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις