Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Παπαδημητρίου – Φουρέιρα: Αν με μαστιγώνατε, θα της έγραφα ένα τραγούδι” (vid)
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Παπαδημητρίου – Φουρέιρα: Αν με μαστιγώνατε, θα της έγραφα ένα τραγούδι” (vid)

Παπαδημητρίου - Φουρέιρα: «Δεν υπάρχει καν ερώτηση αν θα συνεργαζόμουν με την Πάολα. Θα πρέπει ένα τραγούδι που θα γράψω να ταιριάζει στο ήθος και στην προσωπικότητα του τραγουδιστή".

Παπαδημητρίου – Φουρέιρα: Χείμαρρος ο Δημήτρης Παπαδημητρίου για τα ριάλιτι ταλέντων αλλά και τις νέες λαϊκές τραγουδίστριες. Ο γνωστός συνθέτης μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε αν θα έγραφε τραγούδια για την Πάολα και την Ελένη Φουρέιρα. «Δεν υπάρχει καν ερώτηση αν θα συνεργαζόμουν με την Πάολα. Θα πρέπει ένα τραγούδι που θα γράψω να ταιριάζει στο ήθος και στην προσωπικότητα του τραγουδιστή. Το είδος που τραγουδούν οι σημερινές λαϊκές τραγουδίστριες θα ήθελα να είναι πιο αυθεντικό και όχι κατασκευή», ανέφερε ο Δημήτρης Παπαδημητρίου που σχολίασε σχετικά με τα talent shows:

«Σε ποια κριτική επιτροπή να με δείτε; Αυτές οι εκπομπές μου δίνουν την εντύπωση ότι είναι σαν αυτό το φως που βάζουμε στα κρεοπωλεία και πάνε τα καημένα τα κουνούπια γιατί νομίζουν ότι θα φωτιστούν και καίγονται». Όταν ρωτήθηκε για την Eurovision και αν θα έγραφε ένα τραγούδι ο Δημήτρης Παπαδημητρίου ήταν σαφής. «Θα μπορούσα ενδεχομένως να έγραφα, κάποια στιγμή, αν σκεφτόμουν πως θα πεθάνω! Αν με κλειδώσετε και με μαστιγώνετε τότε μπορεί να έγραφα ένα αριστούργημα για την Ελένη Φουρέιρα».

«Η μουσική του Λόγω Τιμής, τότε, ανακάλυψε για την αισθητική της τηλεόρασης τη λαϊκή γλώσσα. Έκανε τεράστια επανάσταση το γεγονός ότι μπήκαν μπουζούκια στους τίτλους ελληνικής σειράς», σημείωσε, σε άλλο σημείο, ο Δημήτρης Παπαδημητρίου.

Φωτο: Lifo

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις