Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Δεκεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μπαλάφας Πάολα: «Μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι» – Νέο χτύπημα μετά της Κασιμάτη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπαλάφας Πάολα: «Μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι» – Νέο χτύπημα μετά της Κασιμάτη

Μπαλάφας Πάολα: Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μπαλάφας, ήταν καλεσμένος στον ΣΚΑΪ, όπου κλήθηκε να σχολιάσει το σχόλιο της κ. Κασιμάτη.

Μπαλάφας Πάολα: Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μπαλάφας, ήταν καλεσμένος στον ΣΚΑΪ και κλήθηκε να σχολιάσει το σχόλιο της Νίνας Κασιμάτη  «μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι» για την αστυνομία, χωρίς όμως να παίρνει ξεκάθαρη θέση αν θα πρέπει η βουλευτής να ανακαλέσει. Αρχικά, ο κ. Μπαλάφας είπε πως «το σύνθημα ‘’μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι’’ δεν με εκφράζει, καθαρά πράγματα. Κι αν κάνω μια κριτική στην απρόκλητη βία των αστυνομικών δυνάμεων τον τελευταίο καιρό, όχι μόνο ε μπαχαλάκηδες, αλλά και σε γιατρούς, όπως χθες, έξω από το Ζάππειο αλλά δεν είναι κύρια ευθύνη των αστυνομικών. Είναι κύρια ευθύνη της πολιτική ηγεσίας, η οποία δίνει τον τόνο – την κατεύθυνση ”βαράτε”».

Ο βουλευτής ανέφερε σε αστείες δικαιολογίες, γνωστοποιώντας μάλιστα ένα άλλο σύνθημα «Τα… τέτοια της Πάολα δεν είναι από σιλικόνη  ‘’μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι’’», αφήνοντας άφωνους τους δημοσιογράφους.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Το σχόλιο κύκλων της ΝΔ

Ο κ. Μπαλάφας χειριζόταν το Μεταναστευτικό. Υφυπουργός από σιλικόνη! Στον ΣΥΡΙΖΑ κάνουν διαγωνισμό γελοιότητας. Και πολιτική από σιλικόνη», ήταν το σχόλιο κύκλων της ΝΔ, μετά τις δηλώσεις του βουλευτή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις