Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Πικέ Μπαρτσελόνα-μείωση αποδοχών: «Έκανα αυτό που μου αναλογεί»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πικέ Μπαρτσελόνα-μείωση αποδοχών: «Έκανα αυτό που μου αναλογεί»

Πικέ Μπαρτσελόνα μείωση αποδοχών: Ο ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στη μείωση των απολαβών του τονίζοντας ότι έκανε αυτό που του αναλογεί ως αρχηγός

Ο Ζεράρ Πικέ ήταν από τους πρωταγωνιστές της Μπαρτσελόνα στη νίκη επί της Ρεάλ Σοσιεδάδ (4-2), πετυχαίνοντας το 1-0 και ανοίγοντας τον δρόμο για την επικράτηση. Ο αρχηγός των Καταλανών αναφέρθηκε και στη μείωση των αποδοχών του τονίζοντας ότι έκανε απλά αυτό που του αναλογεί και πως η ομάδα είναι μια οικογένεια.

Λόγω των γνωστών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ομάδα και βάσει των κανόνων της LaLiga, θα έπρεπε κάποιοι παίκτες από το παλαιό ρόστερ να μειώσουν τις αποδοχές τους ώστε να… βρεθεί χώρος για τους νέους. Τελευταίος που κλήθηκε να «θυσιαστεί» ήταν ο Ζεράρ Πικέ, με τον αρχηγό να δέχεται γενναία μείωση στις αποδοχές του, κι έτσι οι Καταλανοί κατάφεραν έστω και την τελευταία στιγμή να δηλώσουν τους Ντεπάι, Έρικ Γκαρθία και Ρέι Μανάι στο πρωτάθλημα.

 

Οι δηλώσεις του Ζεράρ Πικέ:

«Γεννήθηκα και μεγάλωσα εδώ. Έκανα αυτό που μου αναλογεί, αποδεχόμενος τη μείωση των απολαβών.

Συνεννοηθήκαμε με τους άλλους αρχηγούς και ξέρω ότι και εκείνοι θα το κάνουν. Εγώ το έκανα για να εγγραφούν τα νέα αποκτήματα. Είμαστε μια οικογένεια».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις