Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Συνωμοσιολόγος – DNA φιδιού: Οπαδός της Qanon, σκότωσε τα παιδιά του
ΚΟΣΜΟΣ

Συνωμοσιολόγος – DNA φιδιού: Οπαδός της Qanon, σκότωσε τα παιδιά του

Συνωμοσιολόγος - DNA φιδιού: Η απίστευτη ιστορία ενός 40χρονου εκπαιδευτή surfing

Με τη βαριά κατηγορία της δολοφονίας των δύο του παιδιών βαρύνεται ο 40χρονος Μάθιου Τέιλορ Κόουλμαν, ο οποίος υποστήριξε ότι τα σκότωσε επειδή κληρονόμησαν DNA ερπετών από τη μητέρα τους, επικαλούμενος θεωρίες συνωμοσίας της QAnon και των Illuminati. Οι Αρχές απήγγειλαν τις κατηγορίες στον 40χρονο εκπαιδευτή surfing από τη Σάντα Μπάρμπαρα, αφού εντόπισαν τα άψυχα σώματα της μόλις 10 μηνών κόρης του και του δίχρονου γιου του στο Ροζαρίτο, μία παραθαλάσσια περιοχή του Μεξικό.

Ο συνωμοσιολόγος μετέβη στο σημείο με τα παιδιά του οδικώς το Σαββατοκύριακο, χωρίς να εξηγήσει στη γυναίκα του τον προορισμό, με αποτέλεσμα η τελευταία να δηλώσει την εξαφάνισή τους. Σύμφωνα με το FBI, ο Κόουλμαν ομολόγησε ότι σκότωσε τα παιδιά του με ψαροντούφεκο και, όπως είπε σε πράκτορα της υπηρεσίας, θεωρεί ότι τα παιδιά του θα εξελίσσονταν σε «τέρατα» μεγαλώνοντας, επειδή κληρονόμησαν «DNA ερπετών» από τη γυναίκα του!

Πηγή έμπνευσης για εγκλήματα η Qanon

Ομοσπονδιακό δικαστήριο στο Λος Άντζελες διέταξε την κράτηση του συνωμοσιολόγου, χωρίς εγγύηση, μέχρι τη δίκη. Οι ισχυρισμοί του συνωμοσιολόγου πιθανώς συνδέονται με την αλλόκοτη, ψευδή θεωρία συνωμοσίας ότι ισχυροί άνθρωποι ανά την υφήλιο είναι στην πραγματικότητα υβρίδια ανθρώπων και σαυρών. Αξιωματούχοι των διωκτικών αρχών στις ΗΠΑ έχουν προειδοποιήσει ότι η Qanon, που υποστηρίζει ότι η αμερικανική κυβέρνηση ελέγχεται από μια μυστική σέχτα παιδεραστών σατανιστών, μπορεί να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για εγκλήματα. Τα τελευταία χρόνια έχουν απαγγελθεί σε οπαδούς της Qanon κατηγορίες για φόνους, τρομοκρατία και συνωμοσία με στόχο απαγωγές.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις