Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Στέλιος Αργυρόπουλος κλοπή: Πήραν τα πάντα εκτός από το μετάλλιο
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στέλιος Αργυρόπουλος κλοπή: Πήραν τα πάντα εκτός από το μετάλλιο

Στέλιος Αργυρόπουλος κλοπή: Το απίστευτι σκηνικό με το που πάτησε ελληνικό έδαφος

Σαν από ταινία βγαλμένη ηπερίοδος που διανύει ο Ολυμπιονίκης Στέλιος Αργυρόπουλος, ο Έλληνας πολίστας που μαζί με την ομάδα του απογείωσαν τη χώρα μας στο δεύτερο υψηλότερο βάθρο των Ολυμπαικών Αγώνων του Τόκιο. Από τη μία κερδίζει το ασημένιο μετάλλιο, από την άλλη όμως γυρνά στην πατρίδα και τον… ληστεύουν! Ο αθλητής μόλις λίγες ώρες αφού προσγειώθηκε μαζί με την υπόλοιπη αποστολή στο Ελ. Βενιζέλος βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα του Πειραιά…

Ειδικότερα, μετά την άφιξη τους στην Ελλάδα από το Τόκιο, οι Ολυμπιονίκες βρέθηκαν στο Δημοτικό κολυμβητήριο του δήμου Πειραιά προκειμένου να αποσυμπιεστούν. Μίλησαν με τους υπεύθυνους, φωτογραφήθηκαν με μικρούς και μεγάλους θαυμαστές. από εκεί ο Στέλιος Αργυροπούλος πήγε για καφέ σε γνωστό μαγαζί της πόλης αφήνοντας στο αυτοκίνητο του όλα του τα πράγματα.

Λίγες ώρες μετά όταν επέστρεψε στο αυτοκίνητο βρέθηκε μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη… άγνωστοι είχαν παραβιάσει το αυτοκίνητο του γνωστού ολυμπιονίκη παίρνοντας από μέσα τα πάντα!  Το μόνο που είχε μαζί του, στην τσέπη του, ήταν το ασημένιο μετάλλιο που τόσο είχε κοπιάσει για να το κερδίσει και το κατέκτησε μόλις πριν λίγες ημέρες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις