Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

03

Μαρτίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Πετρούλα καιρός σήμερα: Δέχτηκε πρόταση από το Big Brother
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πετρούλα καιρός σήμερα: Δέχτηκε πρόταση από το Big Brother

Πετρούλα καιρός σήμερα: Τι απάντησε στην πρόταση του σταθμού η πρώην παρουσιάστρια του δελτίου καιρού του STAR

 

Η αντίστροφη μέτρηση για το Big Brother έχει ξεκινήσει και η παραγωγή ψάχνει τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το ριάλιτι εθελοντικού εγκλεισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες ένα από τα πρόσωπα που δέχτηκαν πρόταση για να συμμετάσχει στο Big Brother είναι και η Πετρούλα Κωστίδου, το κορίτσι που κάποτε κόλαζε τον ανδρικό πληθυσμό με την εμφάνισή της στο δελτίο καιρού του Star.

Δεν αποδέχτηκε την πρόταση

«Έχουν κάνει κρούσεις σε πάρα πολλές γνωστές γυναίκες. Μία την οποία εμείς αποκλειστικά θα το πούμε γιατί εγώ μίλησα και μαζί της κιόλας είναι η Πετρούλα Κωστίδου. Μίλησα μαζί της και μου είπε ότι όντως έγινε μια κρούση, έκανε μια συζήτηση, αλλά έμεινε εκεί. Δεν συζήτησε ούτε για λεφτά ή οτιδήποτε άλλο γιατί ήταν αρνητική», είπε η Τζωρτζέλα Κόσιαβα.

Σύμφωνα με την ίδια εκπομπή η πρεμιέρα του Big Brother 2 έχει οριστεί για την Παρασκευή 27 Αυγούστου. Οι αιτήσεις συμμετοχής για τον νέο κύκλο ήταν διπλάσιες από πέρυσι, όμως η παραγωγή αντιμετωπίζει ένα μεγάλο πρόβλημα. Μπορεί οι άνδρες να έχουν κλείσει τη συμμετοχή τους, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει με τις γυναίκες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις