Αθήνα

°C

Παρασκευή

17

Σεπτεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Καινούργιου Βαρυμπόμπη: Κοντά στο πατρικό της η φωτιά
LIFESTYLE

Καινούργιου Βαρυμπόμπη: Κοντά στο πατρικό της η φωτιά

Καινούργιου Βαρυμπόμπη: "Να πάνε όλα καλά"

Σε εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη φωτιά στην Βαρυμπόμπη. Οι πυροσβέστες δίνουν μάχη με τον χρόνο, καθώς στόχος είναι η οριοθέτησή τη πριν πέσει η νύχτα. Γι’ αυτό και οι ρίψεις από τα εναέρια μέσα είναι συνεχείς. Μάλιστα, έχουν εκκενωθεί τέσσερις οικισμοί και συγκεκριμένα οι: Μορτέρο, Αδάμες, Φασίδερη και Βαρυμπόμπη.

Η Κατερίνα Καινούργιου που το πατρικό της βρίσκεται κοντά στο πύρινο μέτωπο ανησυχεί. Η παρουσιάστρια δημοσίευσε στο προφίλ της μια φωτογραφία, στην οποία μας δείχνει πώς φαίνεται ο καπνός από το παράθυρο του σπιτιού της. «Η φωτιά στην Βαρυμπόμπη από το πατρικό μου… Εύχομαι όλα να πάνε καλά», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της.

Υπενθυμίζεται, ότι η κατάσταση στη Βαρυμπόμπη βρίσκεται σε πολύ κρίσιμη φάση με τους κατοίκους να εκκενώνουν τις οικείες τους και τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν τεράστια μάχη κάτω από το μαύρο σύννεφο καπνού που σκεπάζει την περιοχή. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση, κοντά στα βασιλικά κτήματα Τατοΐου και απλώνεται σε τρεις μεγάλες εστίες. Η μία είναι στην Άνω Βαρυμπόμπη, η άλλη κοντά σε ιππικούς ομίλους της περιοχής και η τρίτη πολύ κοντά στον οικισμό Αδάμες, κοντά στην Εθνική Οδό, όπου υπήρχε προληπτική εκκένωση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις