Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μπουρδούμης – Φιλιππίδης: Η πρώτη αντίδραση μετά την προφυλάκιση
LIFESTYLE

Μπουρδούμης – Φιλιππίδης: Η πρώτη αντίδραση μετά την προφυλάκιση

Μπουρδούμης - Φιλιππίδης: Ο σύζυγος της Λένας Δροσάκη, μιας εκ των τριών γυναικών που κατήγγειλε τον Φιλιππίδη, υποδέχθηκε με ικανοποίηση την απόφαση

Ο ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης σχολίασε με μία φράση του Πυθαγόρα την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη. Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μετά την είδηση οτι ο Πέτρος Φιλιππίδης θα οδηγηθεί στη φυλακή έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του «Η δικαιοσύνη είναι τετράγωνη». Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, σύζυγος της Λένας Δροσάκη, μιας εκ των τριών γυναικών που κατήγγειλε τον Πέτρο Φιλιππίδη, υποδέχθηκε με ικανοποίηση την απόφαση της ανακρίτριας και του εισαγγελέα να προφυλακιστεί ο ηθοποιός μετά την απολογία του.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης με μια σειρά από Instastories στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram σχολίασε χαρακτηριστικά: Στο πρώτο ήταν γραμμένη η φράση του Πυθαγόρα «Η δικαιοσύνη είναι τετράγωνη, σ’ολα τα μέρη ιση και ομοια», στο δεύτερο έγραφε: «Τα άτομα υπακούουν στους δυνατούς αλλά σέβονται τους δίκαιους» και στο τρίτο: «Η δικαιοσύνη βρίσκεται ανάμεσα στην υπερβολική επιείκεια και την ανθρώπινη σκληρότητα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις