Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Δέσποινα Βανδή ξανθιά: Η μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της
LIFESTYLE

Δέσποινα Βανδή ξανθιά: Η μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της

Δέσποινα Βανδή ξανθιά: Το τόλμησε!

Να κάνει μια μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση θέλησε η Δέσποινα Βανδή, λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της από τον Ντέμη Νικολαΐδη. Η τραγουδίστρια και ο πρώην ποδοσφαιριστής στις 15 Ιουλίου, ύστερα από 18 χρόνια γάμου, ανακοίνωσαν πως στο εξής θα τραβήξουν χωριστούς δρόμους, έχοντας ωστόσο προτεραιότητά τους τα δύο τους παιδιά.

Η Δέσποινα Βανδή πλέον εστιάζει την προσοχή στον Γιώργο και την Μελίνα αλλά και στα επαγγελματικά της. Αυτή την περίοδο, μάλιστα, η ίδια κάνει κάθε εβδομάδα εμφανίσεις στην Κύπρο, έχοντας στο πλευρό της τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου. Μετά τη μεγάλη αλλαγή στην προσωπική ζωή της, η Δέσποινα Βανδή αποφάσισε να κάνει και μια μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική εμφάνισή της. Ειδικότερα, η γνωστή τραγουδίστρια άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της, βάφοντάς τα ξανθά ξαφνιάζοντας τους θαυμαστές της μιας και τόσα χρόνια ήταν καστανή. Πάντως της πάνε πολύ.

Δεσποινα Βανδή: Το σχόλιο της κόρης της στην πρώτη φωτογραφία μετά τον χωρισμό

Μετά από 18 ολόκληρα χρόνια γάμου, η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης ανακοίνωσαν πριν λίγες ημέρες τον χωρισμό τους, με την είδηση να σκάει σαν βόμβα. Η γνωστή τραγουδίστρια κρατά χαμηλούς τόνους, με τις αναρτήσεις στα social media να είναι λίγες και μετρημένες τις τελευταίες ημέρες. Βέβαια, δεν γινόταν να μην αναφερθεί στις εμφανίσεις που κάνει αυτή την περίοδο στην Κύπρο με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου.

Έτσι, ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται να χαλαρώνει λίγο πριν ανέβει στη σκηνή, αναφέροντας με νόημα: “Μόνο θετική ενέργεια”. Την ανάρτηση σχολίασαν μεταξύ άλλων, η Έλλη Κοκκίνου και ο Αργύρης Αγγέλου, ωστόσο το σχόλιο που τράβηξε τα βλέμματα δεν ήταν άλλο από εκείνο της κόρης της, Μελίνας που έγραψε για τη μητέρα της: “Η καλύτερη!!!!”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις